Hvorfor fungerer slakterier eller maskuline lesbiske som menn?

Som en homofil kvinne, her er et spørsmål jeg blir spurt mye om: "Hvorfor oppfører kjøttkvinner seg alltid som menn?" Enten det eller: "Vil slaktkvinner i det skjulte være menn?" Den andre biggie er: "Hvorfor vil noen etterligne en mann da de ble født som en kvinne?"

Det jeg har oppdaget gjennom årene er at det i det lesbiske samfunnet er mye uvitenhet (og ofte ofte intoleranse) med hensyn til de menneskene som er interessert i å utforske den mer maskuline siden av seg selv.

Homofobi fobi~~POS=HEADCOMP

Jeg er ikke helt sikker på hvor all uvitenhet og forvirring kommer fra, men jeg antar at det stammer fra internalisert homofobi - folk som er opptatt av hvordan homofile og lesbiske ser ut til omverdenen. Ikke overraskende har de samme menneskene som har et problem med slaktende kvinner, også et problem med måten flamboyante homofile menn er representert i media.

Men sannheten er at disse representasjonene (enten de er menn eller kvinner) bare er en del av mangfoldet av hvem vi er som medlemmer av LHBT-samfunnet.

Her er noe å vurdere. En av mine beste venner er en veldig slank utseende rett kvinne. Hun blir ofte forvekslet med en lesbisk, spesielt når hun henger med meg. Hun er veldig bevisst på hvordan hun presenterer seg for verden og hvordan mange oppfatter henne. Det hun sier er at utseendet hennes har å gjøre med å bli oppdratt på en gård der kjeledressen var normen. Hun kunne ha rett, men igjen ble søsteren oppvokst på samme gård, og hun er veldig feminin.

Kjønnsuttrykk

Jeg tror det er veldig viktig å erkjenne at vi alle har elementer av maskulin og feminin i oss, uansett hvilken seksuell legning vi har. Akkurat som det er en Kinsey-skala av seksuell legning, som går over et spekter, er det en skala for kjønnsuttrykk.

Det er min mening at å være slakt, femme eller et sted i mellom er et medfødt trekk, omtrent som seksuell legning. Personlig var jeg en hardcore tomboy som vokste opp og elsket å kle meg som Annie Oakley, pistolhylster og alt. Jeg likte aldri å ha på meg kjoler eller leke med dukker. Selv da jeg gikk inn i tenårene mine, foretrakk jeg å ri på hesten og tilbringe tiden etterpå i fjøset og mate hestene. All denne oppførselen skjedde lenge før jeg fikk vite hva det å være lesbisk var. Jeg valgte ikke å være slik, det er rett og slett den jeg er født for å være.

Én størrelse passer ikke for alle

Noen slakter elsker å jobbe med biler, se på fotball og utføre tømmerprosjekter rundt huset. Andre gjør ikke det. Noen femmes liker å jobbe med biler, se på fotball og gjennomføre tømmerprosjekter rundt huset. Alt du trenger å gjøre er å slå på TV-en og se på Ellen Degeneres og kona Portia de Rossi for å forstå hva jeg snakker om. Ellen, Butch-looking to a fault, og Portia, innbegrepet av kvinnelighet - er begge lesbiske.

Så la oss få det rett. Butches er kvinner som tilfeldigvis føler seg komfortable med å uttrykke den maskuline siden av seg selv. De vil ikke være menn.

Mennesker som er født kvinner og ønsker å være menn kalles transseksuelle.