Hvorfor varer ikke lesbiske forhold?


Kjære lesbiske liv;
Jeg er i et forhold i omtrent ett år. Dette er mitt første forhold til en kvinne.

Jeg er veldig komfortabel med å være sammen med henne. Vi bor sammen, og vi har begge et barn. Vi har ikke problemer med barna.

Siden dette er mitt første forhold til en kvinne, finner jeg det annerledes på grunn av verden rundt oss. Jeg liker ikke det, men slik er det. Jeg har aldri tenkt på det, men jeg forstår det. Vi kan ikke holde hender eller virkelig berøre uten å vite at folk ser eller stiller spørsmål. Jeg er typen person, jeg bryr meg ikke. Jeg er respektfull, men jeg vil vise litt kjærlighet.

Jeg er interessert i hvordan forhold som vårt ikke varer så lenge. Vi snakker om å være sammen for alltid, jeg er sikker på at de fleste. Jeg elsker henne dypt, men jeg lurer på hvorfor lesbiske forhold ikke varer ??? Kan du forklare litt mer av det.

Kjære evig elsker:

Hvordan kan du ha en romantisk date ute hvis du ikke føler deg komfortabel med å sitte tett, holde hender og berøre hverandre? Og med to barn blir det vanskelig å ha en romantisk natt i.

Når du tenker på det på den måten, er det rart at forhold av samme kjønn overlever i det hele tatt. Men sannheten er at de gjør det. Jeg har møtt mange par som har vært sammen i 10, 15, 25 og til og med 50 år.

De tingene som får lesbiske forhold til å fungere er de samme tingene som gjør at rette forhold fungerer: respekt, kommunikasjon, kompromiss, engasjement, tillit og evnen til å innrømme når du tar feil.

Men du har en erkjennelse av at det vil kreve ekstra innsats for å holde et likekjønnet partnerskap i live. Her er noen nøkler til å holde kjærligheten levende.