Den kvalte mannen: et hjemsøkt maleri

Den fortsatte historien om et uhyggelig maleri som eieren sier, er fokus for merkelig og nervøs paranormal aktivitet

Sean Robinson sendte inn denne historien til Your True Tales:

Bakgrunnen i Nord-England

"Min bestemor hadde dette maleriet på loftet i 25 år. Hun sa at det var ondt. Hun fortalte oss at hun pleide å se den mørke figuren til en mann rundt huset, og om natten hørte hun rare lyder og gråt. Hun fortalte meg kunstneren. begikk selvmord kort tid etter at han var ferdig og at han hadde brukt sitt eget blod blandet med oljene.

"Etter at hun døde, fikk vi maleriet. Det er for tiden i kjelleren vår. Kort tid etter at vi fikk maleriet, begynte forskjellige familiemedlemmer å se den mørke figuren til en mann. Om natten begynte vi å høre lyder og nylig har vi hørt gråt og stønn.

"Maleriet er fremdeles i huset vårt, og selv om jeg aldri trodde på det overnaturlige, er jeg nå overbevist om at det er noe ondt med dette maleriet. En video av maleriet kan sees her."

Noen uker senere sendte Sean denne oppdateringen:

Støy, gråt og en mørk skikkelse

"Støyene har blitt verre. Vi har hørt gråt komme fra hjørnet av soverommet vårt. Vi begynte å se den mørke skikkelsen stå nederst i sengen og bare stirre på oss. Det ser ut til å være en middelaldrende mann, men hans funksjoner er ikke veldig tydelige.

"Som tidligere skeptiker er jeg veldig nysgjerrig, så jeg flytter maleriet inn på soverommet vårt. Tidligere har det stått i et skap nede. Jeg føler meg bekymret og litt redd ... Jeg vil fortsette å oppdatere."

Et år senere var det denne oppdateringen:

Merkelige hendelser med maleriet

"Jeg setter opp kameraet en gang til i reservesoverommet. Maleriet har blitt lagret siden forrige opptak. Jeg spilte inn over tre netter i omtrent fire timer per natt, mellom kl. den andre natten klokka 1 registrerte jeg at maleriet plutselig falt og umiddelbart etter er en liten kule synlig like over maleriet.

"Det var ingen trekk i rommet, og maleriet ble stående i en vinkel mot veggen, så det skulle ikke ha vært i stand til å velte av seg selv. Jeg opplevde også den rare tåken igjen på toppen av trappen, det var som jeg ble plutselig omgitt av røyk og jeg ble veldig kald, men så forsvant den bare så fort den kom. "

Her er videoen.

Og to år senere, denne oppdateringen:

En paranormal etterforskning

"Jeg har nylig flyttet inn til foreldrene mine og tok tydeligvis maleriet med meg. Det var bare i huset i noen dager da lydene startet - de samme lydene jeg tidligere hadde opplevd. Så den tredje natten faren min falt ned trappen, det samme som sønnen min gjorde i det andre huset. Heldigvis var han uskadd, men jeg har nå flyttet maleriet tilbake til lagring.

"Jeg har jobbet tett med John Blackburn og Ian Lawman fra Mysteria Paranormal-gruppen, og har tatt maleriet til noen av de angivelig mest hjemsøkte stedene i Storbritannia, inkludert 35 Stonegate i York og Chillingham Castle i Northumberland.

"Det var på kvelden 18. mai 2013 på Chillingham Castle at en gruppe mennesker opplevde hendelser som var både skremmende og uforklarlige. Ingen av gjestene var forberedt på hva som skulle skje tidlig på søndag morgen. Rommet ble isete kaldt da en stor, mørk skikkelse dukket opp midt i séancesirkelen.

En stor trebenk banket på gulvet av seg selv som svar på John Blackburns spørsmål til maleriet, så plutselig ble benken snudd opp ned ned voldsomt av det som ble antatt å være John Sage, en av Chillingham Castle bosatt mektige ånder, som vi tror viste sin sinne for en fremmed, ubuden ånd til slottet hans.

"John Blackburn uttalte at det var den merkeligste opplevelsen i alle hans års etterforskning. Det var minst 20 vitner til disse hendelsene."

Og her er en av Seans siste oppdateringer.