Hjemsøkt av en svartkledd skikkelse

OPPLEVELSER MED MØRKT, hetter ser ut til å være relativt vanlige i rapporter om spøkelseslignende vesener. Vanligvis (men ikke alltid) dukker de opp om natten i de skyggefulle hjørnene i et rom. De kan være skremmende, anstrengende og direkte skremmende. Er de produkter av de dype fordypningene av fantasien vår der frykt og usikkerhet ligger? Arketyper av det vi gruer oss til det ukjente? Eller er de virkelige enheter fra en eller annen skumringdimensjon med en skumle agenda vi ikke kan forstå?

For de som møter dem, som forfatteren av historien som følger, er det kanskje ingen forskjell. Uansett hva disse tingene er, hjemsøkte de bevisstheten hans i årevis. Dette er historien hans ...

Denne svarte kappede hettenheten har besøkt meg minst fire ganger i mitt liv. Jeg tror det hele begynte etter at jeg kjøpte et puslespill for barn som viste en svart-kappe, hette-enhet (skjelett i en svart kappe) med et "A" -symbol på hodeskalleens panne og tittelen er "Alchemist".

I september 1997, da jeg var liten, så jeg en episode av Zorro på TV sammen med moren min da Zorro ble en helt kappet helt for å skremme sine fiender. Han ga denne lyden ... "Ooooohooohoooowooooo ..." Den kvelden klokka 4:00 var jeg våken på sengen min da soveromsdøren åpnet seg og jeg hørte akkurat den samme lyden, men jeg visste at TV-en var slått av og alle sov.

Jeg visste at dette hørtes gal ut, men det var ekte. Jeg sto opp på sengen min for å se utenfor døren, og jeg visste at det var et virkelig spøkelse denne gangen, men det var for mørkt at jeg ikke så noe. Men jeg vet at noe var der. Jeg prøvde å ignorere det og la meg ned på sengen min og lukket øynene mine for å sove. Plutselig ble jeg lam og kunne ikke bevege meg mens jeg kunne høre en merkelig lyd som hørtes ut som en høyflygende flymotor, og jeg kunne se et stibilde i hodet som om jeg beveget meg i veldig høy hastighet.

Det var skremmende, eller kanskje denne enheten hadde makten til å kontrollere følelsene mine. Jeg ble redd til det punktet at jeg var i stand til å få kontroll over hendene mine, så jeg gned øynene mine veldig fort for å få bildet vekk. Men så ble jeg lammet igjen. Imidlertid var bildet og lyden borte, og et nytt bilde dukket opp som viste et tre og et gressletter med to personer som snakket om noe. Jeg ble ikke redd lenger, så jeg smilte for å vise spøkelset at jeg ikke var redd, så bildet forsvant og jeg klarte å åpne øynene og bevege meg igjen.

Det virket som om spøkelset hadde makt over meg når jeg var redd, men når jeg ikke var redd for det, kunne ikke spøkelset gjøre mye.

Det andre utseendet til den mørk-kappede figuren

Neste hendelse skjedde i 1998 da jeg spilte et videospill. På hjørnet av den reflekterende rammen på TV-skjermen kunne jeg se noe bevege seg bak meg. Det så ut som den svartkappede hettefiguren med litt hvit hodeskalle inni hetten. Jeg så tilbake, men så ikke noe. Jeg ble deretter overvunnet med en harsk lukt som om noe var dødt og rådnet i flere dager på soverommet mitt. Jeg undersøkte for å se om det var en død rotte på soverommet mitt, men jeg visste allerede at det var umulig siden jeg bodde i fjerde etasje i en bygård og jeg aldri hadde sett en rotte i leiligheten min.

Det tredje utseendet

Den tredje hendelsen skjedde sent på kvelden. Jeg kunne ikke sove fordi jeg var sulten, så jeg gikk på kjøkkenet for å finne noe å spise. Mens jeg kuttet pølse, fikk jeg noe ut av øyekroken utenfor døren til kjøkkenet. Det så ut som om det var en gjennomsiktig hettefigur med svart kappe uten ben, ingen armer og intet ansikt som beveget seg over gulvet i rask hastighet mens hetten stirret ned som om den så ned mens han gikk. Jeg var ikke veldig redd, men jeg visste at noe var der da det flyttet fra venstre til rett utenfor kjøkkendøren.

Det fjerde utseendet

Denne siste hendelsen skjedde i august 2013 - mer enn 15 år etter den første hendelsen. Jeg er ikke et barn lenger, og det er lenge siden denne svart-kappede hetteenheten besøkte meg. Men jeg tror det fortsatt husker meg, og det er derfor det kom tilbake for å se meg. Jeg kunne høre spøkelsen lage den samme lyden ... "Oooooooohooohoowooo," akkurat som den første hendelsen i 1997 da jeg var liten. Denne gangen kunne jeg imidlertid også føle det jeg trodde var to hender som ristet på teppet mitt veldig fort. Og jeg kunne høre lyden av kjettingskramling som om begge enhetens armer var pakket i kjede.

Det er som om denne enheten en gang var en fange eller noe og hadde blitt henrettet, noe som ville forklare kjeden. Jeg kunne også lukte den samme galne lukten av en død kropp, som den andre hendelsen i 1998. Igjen klarte jeg å åpne øynene, og jeg var ikke veldig redd, men jeg så noe som så ut som det gjennomsiktige hette med svart kappe enhet som flyter i luften uten ben, ingen armer og uten ansikt. Til min overraskelse var det mye mindre enn det jeg forventet. Jeg forventet å se den stå ved siden av sengen min og se større ut enn normal menneskelig størrelse, men den så mindre ut og beveget seg fritt i luften. Jeg tror dette var første gang jeg klarte å se denne enheten mye tydeligere enn før.

Leksjon fra den mørkkappede figuren

Det virket for meg som om dette spøkelset eller denne enheten med svart kappe ikke var så truende eller ond som jeg forventet å være. Jeg vet ikke om det er ondt eller ikke, men det var ikke truende, men samtidig kan det også være skremmende.

Leksjonen jeg lærte er at hvis du kan kontrollere deg selv og bevise eller vise enheten at du ikke er redd for den, så kan denne enheten ikke gjøre noe mot deg. På samme tid må du imidlertid aldri utfordre det eller fornærme det, fordi det kanskje også kan være farlig hvis det blir sint. Vi kan ikke undervurdere denne enheten. Jeg vil aldri anbefale noen å fornærme denne enheten fordi vi kanskje aldri vet dens fulle evne til hva den kan gjøre mot oss.

Av det jeg har lært, ville satanister og mange djeveltilbedre normalt ha denne svarte kappen med hette under det sataniske ritualet, mens noen kristne prester ville ha på seg en brun kappe med hette. Jeg mistenker at det kan være spøkelset til en satanist som ble forfulgt og henrettet av kirken for å følge satanismen i middelalderen. En venn fortalte meg en gang at i nærheten av der jeg bor, er det en liten høyde hvor satanister pleide å utføre det sataniske ritualet.