Hva slags kvinne gifter seg med den passive aggressive mannen?

Det tar en spesiell kvinne å velge og gifte seg med en passiv-aggressiv mann. Kvinnen som gifter seg med den passive aggressive mannen ble lært i sin opprinnelsesfamilie å akseptere et høyt frustrasjonsnivå for et minimalt nivå av kjærlighet og omsorg.

Hva betyr det? Hva med at vi bruker meg som et eksempel. Da jeg var barn, trakk faren meg konstant fra moren min. Han var en alkoholiker som hadde lettere for å takle problemer ved å drikke. Hans tilbaketrekning frustrerte moren min som ble bitter over tilbaketrekningen. Som voksen er det fornuftig at jeg velger en mann som speiler det jeg har vokst opp til.

Da vi første gang møtte eksmannen min var sjarmerende, trengende og kunne ikke være rundt meg nok. Han var hver kvinnes idé om den perfekte m, i begynnelsen. Aldri en gang satte jeg spørsmålstegn ved hans manglende forhold til familien hans. Eller det faktum at han ikke hadde noen mangeårige vennskap.

Jeg var forelsket i kjærligheten og denne mannen, som fra alle ytre utseende hadde mye kjærlighet å gi. Det jeg ikke forsto den gangen, var på grunn av barndommen min betinget av å redde trengende, hjelpe dem, hjelpe seg selv.

De passive aggressive kretsløpene mellom fiendtlighet og tilbaketrekning

Den passive aggressive mannen eller kvinnens oppførsel kretser mellom fiendtlighet og tilbaketrekning. Hvis du blir involvert med en passiv aggressiv mann innen noen få måneder, vil du møte ansikt til ansikt med en mann som enten er veldig fiendtlig eller lukker seg og trekker seg. I noen tilfeller vil den passiv-aggressive mannen gjøre begge deler.

Jeg husker første gang eksen min trakk seg fra meg. Det var mens vi fremdeles var sammen. Han var ikke i stand til å danne en følelsesmessig forbindelse med meg, men i stedet for å ta ansvar for sin egen manglende evne, oppførte han seg som om jeg var den som hadde et problem.

Jeg tok villig på meg ansvaret. Jeg gjorde feilene hans til min feil. Jeg overbeviste meg selv om at jeg ikke gjorde nok for å holde ham lykkelig. Det morsomme er, jo vanskeligere jeg jobbet med forholdet, jo mer trakk han seg.

Hele ekteskapet mitt besto av at jeg prøvde å finne løsninger på våre problemer og at han trakk seg lenger og lenger unna, både følelsesmessig og nært.

En kvinne gift med den passive aggressive mannen lever daglig og prøver å få kontakt med mannen sin

Hennes forsøk på å koble sammen truer ham og bringer frykten for tilknytning til overflaten, noe som betyr mer tilbaketrekning. Syklusen fortsetter og fortsetter og fortsetter!

Hva skjer når noen du elsker, avviser din innsats og trekker deg tilbake? Du blir sint og frustrert. Dine forsøk på å kommunisere rolig blir til dypere harme og sinne. Som svar på din frustrasjon og sinne, trekker han seg litt mer, og dere ender opp med å ikke få behovene dine oppfylt fordi jo mer du prøver, jo lenger trekker han seg.

Den passive aggressive mannen vil ikke returnere sin kones sinne. Han vil komme tilbake til henne på skjulte måter. Han vil holde tilbake kjærlighet, glemme viktige datoer ... hvis det er noe hun trenger, vil han sørge for at hun ikke får det.

Det er en grunn til at passiv aggressiv oppførsel kalles gal atferd

Hans skjulte sinne gjør kona til den passive aggressive mannen gal. Jo sprøere hun føler at de blir sintere blir hun og roping og skriking blir et desperat forsøk på å bli hørt av en mann som nekter å lytte.

Den passive aggressive mannen frykter å bli følelsesmessig knyttet til en kvinne. Leksjoner han lærte i barndommen lærte ham at det ikke er trygt å gjøre det. Hva skjer når den passive aggressive manns kone blir sint? Hans frykt er bekreftet; hun er ikke trygg og han er ikke trygg i forholdet.

Kvinnen som gifter seg med den passive aggressive mannen bruker mye tid på å håpe på mer enn mannen hennes er villig til å gi henne. Hun vil ha nærhet, samarbeid, kjærlighet og oppmerksomhet. Hun vil ha handlinger og atferd fra ham som viser henne at han elsker henne.

Da ekteskapet mitt med den passive aggressive mannen min tok slutt, hadde jeg ingen selvtillit. Jeg tror ikke jeg noen gang har følt meg så ensom, og følelsen av forlatelse av min egen mann var overveldende. Ensomheten jeg opplevde i ekteskapet mitt var verre enn noe jeg noen gang hadde følt som enslig kvinne.

Den passive aggressive mannen saboterer ekteskapet hans, men det tar den ene spesielle kvinnen å gjøre det mulig for ham. Den kvinnen som i sin håndtering av sine egne problemer tiltrekkes av vandrende sårede. Den kvinnen som går utover når det gjelder å få et forhold til å fungere. Og hun vil fortsette å tiltrekke seg passive aggressive menn til hun innser at hun som voksen kvinne har evnen til å begrense hvor mye skade en annen person kan gjøre i livet hennes. Å være elsket skal aldri bety å vende seg ut for noen. Å være elsket betyr å vite når du skal sette grenser, kjenne din egen verdi og om nødvendig, gå bort fra en mann som ikke gjør annet enn å trekke seg tilbake og holde tilbake det du ønsker.