Hayden panettiere intervju om «isprinsesse»

Hayden Panettiere sadlet opp en sebra og taklet hesteveddeløpets verden i familiefilmen, "Racing Stripes." Nå spenner hun på seg et par skøyter og tar på seg konkurransen i Disney-komedien "Ice Princess", med Michelle Trachtenberg og Kim Cattrall i hovedrollene.

I dette intervjuet snakker Hayden Panettiere om å forberede seg på sin rolle i "Ice Princess", knytte seg til rollebesetningen og jobbe med filmmammaen, Kim Cattrall.

INTERVJU MED HAYDEN PANETTIERE ('Gen'):

Var det skøyting som tiltrukket deg til dette prosjektet?
Å, det var absolutt et pluss. Jeg hadde nettopp kommet av "Racing Stripes" og skøyter hørtes ut som en eksplosjon for meg. Det hørtes ut som noe nytt og spennende og morsomt. Jeg er veldig mye atlet. Jeg er en stor skurk og elsker sport, og det var utrolig å kunne legge en annen sport under beltet mitt og lære noe nytt.

Hva er din favorittsport?
Gymnastikk var min favorittidrett. Hvis jeg ikke var skuespillerinne, hadde jeg sannsynligvis vært gymnast. Jeg svømte i årevis, jeg spilte volleyball, jeg spilte softball og baseball. Det var bra. Skøyter er en veldig vakker sport. Det er en veldig kunstnerisk sport. Det krever mye arbeid.

Har du holdt på med skøyting siden du fullførte filmen?
Ja, jeg har holdt det oppe. Broren min liker mye hockey. Vi bor i skogen, så vi har noen dammer som blir frosset om vinteren. (Ler) De drar meg alltid ut for å spille hockey.

Hvilket var vanskeligere, skøyter eller syklet i "Racing Stripes?"
Du kan ikke engang sammenligne disse to idrettene. Det er vilt. Jeg har definitivt gjennomgått mye mer vondt i løpet, bare fordi du hele tiden bruker muskler, virkelig, veldig anstrengende. Men med skøyter gikk jeg definitivt gjennom mange flere støt og blåmerker på beina. (Ler) Og bakenden min slo.

Hjalp det å være gymnast deg med skøyter?
Det hjalp så mye fordi jeg likte veldig godt å spinne og sånt. Gymnastikken hjalp virkelig til med evnen og komforten til å kaste kroppen min i lufta.

Hadde du en skøyte-dobbel?
Vet du hva? Jeg gjorde mesteparten av skøyting. Og jeg lærte meg selv et skrapespinn, som er de veldig raske uskarphetspinnene. Det er en på slutten av forestillingen i filmen som jeg gjør, og de viser den faktisk. Det er meg og jeg er så spent! Men jeg lærte de fleste triksene mine, bortsett fra tripplene, som jeg hadde en strålende dobbel for. Det rareste med det var at hun snurret og hoppet til venstre, og jeg gjorde det til høyre. Så jeg måtte lære mer om alt og gjøre alt til venstre, noe som var litt vondt bak.

Er du mer som karakteren din eller Michelle Trachtenbergs karakter i virkeligheten?
Du vet, jeg tror jeg er et sted i midten. Jeg er mer en avslappet jente som 'Gen' er. Hun er definitivt en jentete jente, veldig opptatt av utseendet hennes. Jeg sier ikke at jeg ikke er det, men jeg liker absolutt svettebukser og de komfortable klærne mine - Uggs og pyjamas.

Men jeg liker skolen og er ganske god på skolen. Jeg får A-er. Jeg liker også vitenskap. Jeg elsker naturfag og jeg kan gjøre matte relativt [godt]. Jeg har bare en flott lærer. Når du har en flott lærer, så gjør det verden til forskjell. Jeg likte ikke kjemi da jeg først startet det i år. Jeg må si at jeg virkelig ikke likte det fordi jeg var alene og gjorde det med hjemmeundervisningsprogrammet, og jeg satt der og så på boken min og gikk, "Dette er totalt mumbo-jumbo. Jeg aner ikke hva de snakker om. " Det ga ingen mening. Og så fikk jeg en kjemiker, som faktisk er læreren min, til å komme hjem til meg for å gå på skole. Han gjør ting så enkelt, og det er så morsomt å lære. Jeg liker kjemi nå.

Hvordan var Kim Cattrall å jobbe med?
Hun er fantastisk. Hun er fantastisk. Hun er den søteste personen. Hun var bare en slik kjærlighet å jobbe med. Alt jeg noensinne hadde sett henne i var "Sex and the City", og jeg gikk ikke inn på det, jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Jeg gikk til bordlesingen, og hun var bare fantastisk. 'Samantha' forlot meg helt. Det var vanskelig for meg å tenke på henne så lenger. Hun er en så søt person, og hun er veldig god i denne filmen. Hun og jeg har samme bursdag, så det var spennende. Jeg og Kim har samme bursdag, og Joan [Cusack] og Michelle har samme bursdag. Gal!

Hva gjorde dere da dere bare hang på settet?

Vi brukte mye tid på lastebilen. Lastebilen er definitivt din venn når du er på et sett. Vi hadde en veldig stram tidsplan, og vi kom og gikk og gjorde mye. Vi hadde idrettsleger, friidrettsterapeuter, kiropraktorer, massasjeterapeuter, ernæringseksperter ... Vi hadde alt. Vi trente, vi handlet, vi gikk på skole, vi gjorde alt ovenfor.

Var det noe ledig tid til å henge?
Det var det definitivt. En av mine beste venner på filmen var Juliana Cannarozzo, som spiller Zoe. Hun var en kjæreste. Jeg elsket henne. Vi var veldig sammen, hele tiden. Og det var flott å være i Toronto om sommeren fordi det var vakkert ...

Er du og Trevor Blumas gode venner?
Ja, Trevor er en god venn av meg. Han er en kjæreste. Vi hadde det veldig, veldig bra, bare gikk over det hele. Jeg var frem og tilbake fra Florida. Tanten min bor i Florida, og vi tok ferier der nede. Alt var bra. Det hele var en eksplosjon.

Hvor gøy var det å ha en sang i filmen?
Det er veldig, veldig gøy. Jeg har spilt inn noen sanger for dette. Jeg synger en sang til slutt som heter "I Fly", og den er på lydsporet. Den er produsert av Jamie Houston, som er fantastisk. Han gjorde en slik fenomenal jobb. Det er veldig spennende. Jeg har vært i studio mye med talesjefen min, Valerie Morris, som er fantastisk. Jeg har brukt mye tid på mikrofonen, til og med nylig, og har bare vært på jakt etter den typen musikk jeg vil gjøre, og leter etter riktig plateselskap og alt. Det har vært spennende.

Er det å være involvert i musikk noe du alltid har ønsket å gjøre?
Musikk har alltid vært en lidenskap for meg. Jeg elsker musikk, mer enn noe annet. Jeg elsker virkelig musikk - bare å lytte til den. Five For Fighting er et av favorittbandene mine, og jeg elsker alt fra Alison Krauss til Josh Groban til Faith Hill og Jessica Andrews. Det er ganske mye et sted å være fri. Å være i skuespillbransjen skildrer du roller som ikke er deg selv. Så når du kommer i studio og får synge disse sangene, får du sette deg inn i dem.