To tester for å måle dine psykiske krefter

VI ALLE HAR telepatiske krefter til en viss grad, ifølge det psykiske samfunnet, trenger vi bare å lære hvordan vi kan utvikle dem. Det er lett for dem å si når de er der ute og forutsier jordskjelv, beskriver folks auraer og føler hva Madonna skal gjøre videre.

Meg? Hvis jeg ble bedt om å forutsi hvilken dag det skulle bli i morgen, ville jeg misforstå det tre ganger av fem. Det ser ut til at jeg ikke har krefter utenom sensorisk oppfatning, telepati, klarsyn eller forkjennelse. Jeg kan bare huske en gang at jeg spådde noe riktig. Jeg hadde nettopp ankommet Penn Station i New York, og en strykkvartett hadde satt opp for å spille for pendlere og ankomende og avreise passasjerer. Så snart jeg så dem, visste jeg at de skulle spille et bestemt Mozart-stykke. Visst nok, av alle ting, det er faktisk det de spilte. En heldig gjetning eller forutanelse?

De fleste har sannsynligvis hatt slike opplevelser en eller flere ganger i livet. Hva med deg? Vil du teste kraften i ditt psykiske sinn - kanskje å finne ut hvor sterke dine telepatiske evner er? Det er flere interaktive tester på nettet som lar deg se hvor bra du gjør det med å forutsi eller påvirke tilfeldig valgte hendelser. Slik scoret jeg på testene. Prøv dem selv og gi meg beskjed om hvordan du scoret.

Test 1: fargehjulet

ESP-testen er levert av Psychics Directory. Testen består av et fargehjul som utstråler 10 farger. Datamaskinen har valgt en av disse fargene, og det er din oppgave å klikke på den du "fornemmer" at den er. Poengsummen er som følger: 4 poeng for et riktig valg; 3 poeng for en kake unna; 1 poeng for 2 paier unna; 2 poeng for 1 paier unna; 3 poeng for 0 paier unna.

Slik gjorde jeg det:

  • Prøve 1: Jeg fikk 22 poeng, som de anser som den lave enden av "noen psykiske evner"
  • Prøve 2: Jeg fikk 19 poeng - "svak"
  • Prøve 3: Jeg fikk 17 poeng - "svak"

Test 2: Zenerkortene

Bruk et datasett med Zener-kort - et sett med fem kort, som hver inneholder et karakteristisk symbol, ofte brukt i tester av ESP. (Det kan hende du må installere en Java-plugin for å kjøre den.) Datamaskinen velger tilfeldig ett av kortene, og du må oppgi hvilken det er ved å klikke på den. Slik scoret jeg:

  • Prøve 1: Jeg fikk 9 treff av 20 forsøk - 125% over sjansen
  • Prøve 2: Jeg fikk 3 av 20 - 25% under sjansen
  • Prøve 3: Jeg fikk 7 av 20 - 75% over sjansen

Hvordan gjøre det bedre

Hva skal jeg gjøre for å øke mine psykiske krefter? Jeg kunne fortsette å prøve testene ovenfor. De sier at psykisk evne, som mange andre menneskelige evner, styrker og forbedrer seg med trening og trening. Eller jeg kan gå til: En PSI-Hitting Oppskrift som avslører faktorene for gunstige ESP-resultater, inkludert kalde målinger - og til og med å tjene penger, sier de!