Hva slags lesbisk er du? etiketter og typer

Vet du hva slags lesbisk du er? Visste du at det var forskjellige varianter av lesbisk? Noen mennesker tar disse merkelappene ganske seriøst. Andre liker å tulle med dem. En nylig ut lesbisk var ganske forvirret av alle disse merkelappene. Her var hva hun hadde å si.

Hva slags lesbisk er jeg?

Kjære Kathy:
Hei, jeg er akkurat i ferd med å komme ut og noen spurte meg hvilken type lesbisk jeg var. Jeg visste ikke. Jeg er ikke sikker på hva alle disse begrepene betyr. Jeg vet ikke hvilken steinslange, myk butch, butch, leppestiftlesbisk, chapsticklesbisk, sportsdike osv. Dette var begrepene de ba meg om å beskrive meg selv som. Hva mener de? Jeg lurer også på om det er viktig å ha en merkelapp, da jeg bare vil være meg. Jeg trodde det var det som kom ut. Takk.
Forvirret

Kjære forvirrede,
Mens det å ta på seg en etikett som "Lipstick Lesbian" kan være meningsfull og styrke for noen kvinner, vil andre heller ikke klassifisere seg så smalt. Noen dager kan de ha leppestift, andre fotballhjelm og skulderputer!

Det kan være morsomt å snakke om disse merkelappene, men jeg håper vennene dine ikke tok seg selv for alvor. Kan noen virkelig passe inn i en boks? Jeg er enig, retten til å definere oss selv er det vi lesbiske og feminister har kjempet for så lenge!

Forvirret, bare vær den du er! Hvis folk tvinger deg til å velge, er det ikke den typen mennesker du vil henge med uansett!

Er du også forvirret?

Her er litt hjelp med noen av disse lesbiske begrepene:

  • Stone Butch
  • Butch
  • Leppestift Lesbisk
  • Sportsdike
  • Soft Butch
  • Blue Jean Woman
  • Chapstick Lesbisk