Hillary Clinton’s dummeste sitater

Denne samlingen av dumme sitater av den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton ble samlet fra taler og intervjuer under sine primære kampanjer. Hvis du leter etter mer enn sitater, har vi også samlinger av memer og sent på kvelden.

På politikk

"Spørsmålet er at vi står overfor mange farer i verden, og med gentlemanens ord, vi møter mange onde menn. Og hva i min bakgrunn ruster meg til å takle onde og dårlige menn?" —Clinton ler av et spørsmål fra en velger som spurte Clinton hva som kvalifiserte henne til å håndtere ledere fra land som Iran og Nord-Korea

"Jeg vil bare legge til, jeg sa ikke at det skulle gjøres, men jeg vet absolutt hvorfor regjeringen Spitzer prøver å gjøre det. Og vi har mislyktes." —Clinton svarte i en demokratisk debatt til New York-regjeringen Elliot Spitzers plan om å gi førerkort til ulovlige innvandrere. Øyeblikk tidligere hadde Clinton sagt: "De kjører på veiene våre. Muligheten for at de skal ha en ulykke som skader seg selv eller andre, er bare et spørsmål om oddsen."

"Vi skal ta ting fra deg på vegne av det felles beste."

"Gud velsigne Amerika vi prøver å skape."

"Jeg må innrømme at det har kommet meg i tankene at du ikke kan være republikaner og kristen."

"Jeg kommer ikke til å sette mye inn på økonomer." —Clinton etter å ha blitt spurt av George Stephanopoulos om økonomers påstander om at hennes forslag om bensinskatt ikke vil redusere bensinprisene.

Om hjemmelivet og familien

"Hvem skal finne ut av det? Disse kvinnene er søppel. Ingen kommer til å tro dem." —Clinton om Bill Clintons bimboutbrudd

"Hvis jeg ikke sparket rumpa hans hver dag, ville han ikke vært verdt noe." —Clinton på Bill Clinton

"Jeg antar at jeg kunne ha blitt hjemme og bakt kaker og hatt te, men det jeg bestemte meg for var å oppfylle yrket mitt som jeg gikk inn før mannen min var i det offentlige liv."

På valgkamp

"Mannen min avsluttet ikke nominasjonen i 1992 før han vant primærprisen i California et sted i midten av juni, ikke sant? Vi husker alle at Bobby Kennedy ble myrdet i juni i California. Du vet, jeg forstår det ikke . " —Clinton om hvorfor hun blir i løpet

"Senator Obama sier at han blir lei kampanjen, hans tilhengere sier at de vil at den skal ta slutt. Kan du forestille deg at Rocky Balboa hadde kommet halvveis opp de kunstmuseetrappa og sa:" Vel, jeg antar at det er langt nok. Når det gjelder å fullføre kampen, har Rocky og jeg mye til felles. Jeg slutter aldri, jeg gir aldri opp og jeg vet at vi kommer til å gjøre det sammen, ikke bare opp trappene, men vi skal bestig fjellet for en bedre dag for Amerika. "

"Jeg har sagt at jeg ikke løper, og jeg har det veldig bra å være pres. - å være en førstegangs senator." —Clinton om hennes presidentambisjoner

"Jeg kommer ikke til å ha noen journalister som går gjennom papirene våre. Vi er presidenten."

Feil snakk

"Jeg husker å lande under snikskyttere. Det skulle være en slags hilsen på flyplassen, men i stedet løp vi bare med hodet ned for å sette oss inn i kjøretøyene for å komme til basen vår." —Clinton da han besøkte Bosnia i 1996, i motsetning til andre kontoer som sa at det ikke var noen fare for skudd. Clinton sa senere at hun "feilstemte"

"Ved et par anledninger de siste ukene sa jeg bare noen ting som jeg ikke visste var tilfelle." —Clinton når han snakket feil om hennes besøk i Bosnia

"Vi har mange barn som ikke vet hva som betyr. De synes arbeid er et ord på fire bokstaver."

"Han drev en bensinstasjon nede i St. Louis ... Nei, Mahatma Gandhi var en stor leder fra det 20. århundre." —Clinton introduserer et sitat av Mahatma Gandhi