Toppmodellens tiffany snakker om å bli kjeftet av tyra banker

Tiffany Richardson, en sliter ung mamma fra Miami, var en av kvinnene kuttet fra "America's Next Top Model" under syklus 4. Hennes eliminering kan gå inn i historien som den mest dramatiske eliminasjonsseremonien i historien til "America's Next Top Model. " Den vanligvis kule og rolige Tyra Banks skrek på Richardson for å ha en dårlig holdning og ikke sette pris på muligheten hun fikk.

Hva var den beste delen av opplevelsen for deg?

Den beste og verste delen av opplevelsen var at jeg bodde sammen med jentene. Jeg bundet med dem, det var best. Bor sammen med dem og lærer om forskjellige ting…. Men å bli vill og noen ganger ha argumenter og sånt - det var det verste.

Hvordan har livet ditt endret seg?

Jeg kan ikke gå noe sted. Jeg drar til McDonald's eller Burger King, og folk er som: "Jeg kjenner deg. Du er Tiffany!" Noen mennesker elsker meg, og noen hater meg. Livet mitt er helt annerledes nå. Min holdning er mye bedre. De trodde jeg forandret meg da jeg kom tilbake for fjerde sesong, men jeg så meg selv på TV, jeg ønsket å endre mye mer. Så jeg er veldig annerledes på mange måter. Men jeg er fremdeles gal og kokete.

På hvilke måter er du annerledes?

Min tålmodighet. Jeg er ikke utålmodig lenger .... Nå er jeg tålmodig. Jeg er ydmyk.

Alle snakket om at tyra-banker gikk av med deg under eliminasjonen din. ser tilbake på det nå, hva synes du om den kvelden?

Jeg ser på det ... Jeg ser at Tyra brydde seg veldig om meg. Det får meg til å føle meg dårlig å se på den. Jeg er som, "Jeg skadet denne damen dårlig." Noen sier at hun handlet. Men noen sier: "Tiffany, du var ond." Men jeg og Tyra vet det. Vi har snakket siden. Tyra ropte på meg fordi hun elsket litt Tiffany. Hun ville se meg bare gjøre så mye bedre i konkurransen. Hun følte at jeg ga opp den uken. Og det gjorde henne vondt fordi hun ikke kunne gjøre noe med det. Hun følte at hun var hjelpeløs.

I det øyeblikket da hun ropte, var du sint på henne?

Herregud. Var jeg sint på henne? Jeg ville slå henne! Jeg var så lei meg på det øyeblikket etter at hun fortalte meg kjeft. Moren min forteller meg ikke engang kjeft, for når hun forteller meg kjeft, kommer jeg ikke til å høre noe etter. Jeg skal rulle øynene og suge tennene. Jeg kommer ikke til å høre noe! Så for øyeblikket hørte jeg ikke noe annet hun sa. Jeg var akkurat som hva som helst, kom deg ut av ansiktet mitt. Men da jeg kom hjem og så på det og hørte alt det hun sa, som da hun sa moren min roper på meg slik fordi hun elsker meg. For øyeblikket tenkte jeg. Men du er ikke mamma. Men mens jeg ser på, er jeg som at denne damen virkelig bryr seg om meg. Hun elsker meg.

Vil du fremdeles fortsette modellering?

Ja. Tyra og moren hennes er mentorene mine. Tyra sier at hun skal sørge for at jeg går ut til byråene og sørger for at jeg jobber. Hun kommer til å bli på meg. Hun sier at hun kommer til å bli tøff med meg fordi hun vet at jeg er sta. Men hun sier at hun bare vil presse meg. Og jeg vil gjøre det. Jeg gleder meg til å begynne! Så lenge jeg ikke trenger å gjøre et nytt reality-show!

Hvordan reagerte sønnen din på å se deg på tv?

Han løper til TV-en som 'Det er mamma akkurat der. Det er mamma. ' Han elsker det. Men etter tretti minutter av det er han som om jeg vil se Spongebob. Som "Det er nok mamma allerede."

Hva med de andre familiemedlemmene og vennene dine? hvordan har de reagert på at du er på tv?

TV får deg til å vite hvem din familie og venner er. Min mor og bestemor og far til babyen min er fansen min. Det er en kjærlighetshat-ting med vennene mine og den andre familien. De skulle ønske det var dem på [TV]. De vil si som hvorfor gjorde du dette? Hvorfor gjorde du det? Da jeg ble kuttet, så alle ut til å være så lykkelige. Ingen støttet meg. Det er en kjærlighetshat med familien min.

Hva var den mest minneverdige opplevelsen du hadde på showet?

Det mest minneverdige var at vi plaget Michelle om ansiktssykdommen. Det var vondt, men det var morsomt! Michelle visste at vi ikke prøvde å få henne til å føle seg dårlig og at det hele var en spøk ??

Hvem ønsket du å vinne konkurransen?

Hvem jeg tror skal vinne og hvem jeg vil vinne er to forskjellige ting. Jeg har rot etter Michelle. Gå Michelle! Men den forbanna Keenyah kan vinne. Jeg vil ikke at Keenyah skal vinne! Jeg beklager å si det, men jeg og Keenyah hadde våre tider. Alle andre enn Keenyah kunne vinne.

Hvorfor?

Jeg og Keenyah hadde våre tider. Men så så jeg showet og så alle de tingene hun sa om meg bak ryggen min! Da vi var i huset, var det Å, jeg elsker deg Tiffany, men på showet er hun som å gjøre intervjuene hennes, og hun er som om Tiffany er dette eller det. Det fikk meg til å hate henne! Jeg vil at Michelle skal vinne eller Naima.

Fortell meg hvordan det var å jobbe med boris kodjoe for den siste utfordringen din. det var morsomt!

Jeg er fortsatt ikke over det. Hva i all verden? De fikk meg til å ha en manglende tann. Og så ville de at jeg skulle snakke med Cockney-aksenten foran Boris. Jeg ydmyket meg. Men det var gøy. Jeg ble sint på Boris, fordi jeg var som 'Du vet at jeg har glemt linjen min, så bare hopp over linjen. Du gjør dette hele tiden. ' Han ser på meg, og jeg ser på ham, og han er som 'Du er vakker.' Det var en av de beste tidene i livet mitt bare å være rundt ham.