Eksempler på løfter fra et lesbisk bryllup

Cs løfter til m

Min kjære M, jeg begynner løftene mine med et sitat av Rumi, en av våre favorittpoeter. . .

Du driver meg forsiktig bort mens en fløytesang gjør en due fra takskjegget.
Med den samme sangen ringer du meg tilbake.
Du skyver meg ut på mange reiser;
Så anker du meg uten bevegelse i det hele tatt.

M, Jeg har ofte sagt at du er mitt anker, min stein som støtter meg på mange reiser og holder meg fast med din kjærlighet. Denne dagen, foran hele samfunnet vårt, lover jeg min stabilitet overfor deg.

M, Jeg har lært så mye av deg - din ærlighet og integritet har lært meg å være tro mot meg selv og andre. Din omtanke og gavmildhet har lært meg å gi med intensjon.

Din lekenhet i lys av humoren min har lært meg å utvide definisjonen min av "dumt" og din vilje til å prøve nye ting har lært meg å utvide definisjonen min av eventyr.

Du har hjulpet meg med å bekjempe demonene mine og 'Igor' har krympet. Jeg føler meg sterkere i din tilstedeværelse og i stand til å ta på meg livet, vel vitende om at du alltid er i hjørnet mitt. Jeg er så heldig å ha deg som min følgesvenn. Som du ofte sier, "Hvem visste ??"

Det virker som for et helt liv siden at jeg møtte deg og tenkte med meg selv: "Hun er en keeper." Vi har absolutt gått gjennom mange opp- og nedturer siden den gang: fra vår egen steinete start til reiser i Mexico og Hellas; fra tap av jobb til å finne nytt formål til tap enda en gang; fra nevøen din fødte til min mors død. Gjennom alt dette har du vært min følgesvenn, min venn, min lekekamerat, min kjæreste.

M, Jeg trenger at du vet det, jeg sier ikke disse tingene lett. Etter mye overveielse og sjelsøking er jeg sikker på at jeg er klar til å gjøre en slik forpliktelse!

M, kjærligheten min, jeg lover å holde deg lett, men bestemt når vi våger oss gjennom livet sammen.

Jeg lover å alltid forsvare din rett til å være deg - modig, ærlig, full av lys.

Jeg lover å ta vare på deg når du er syk og feire med deg i helse.

Jeg lover å være din lekekamerat som synes livet er en saftig godbit og å være kjæresten din som gjør lidenskapen deilig.

Jeg lover å huske at våre høyeste verdier av fellesskap, åndelighet, rettferdighet, miljø og levity alltid kommer foran og over materielle eiendeler.

Jeg lover å holde drømmene mine og oppmuntre deg til å holde dine når vi bygger nye sammen.

Jeg lover å le ofte og trekke sammen i vanskelige tider. Jeg lover å jobbe for å være mitt beste, mest autentiske selv, hver dag.

Og så, M, i dag lover jeg kjærligheten din til deg. Jeg lover å "presse deg ut på mange reiser; så forankre deg uten bevegelse i det hele tatt." Jeg vil være din ivrige kjæreste, din trofaste følgesvenn, din standhaftige venn, din største cheerleader, og fremfor alt, holde deg forsiktig, men bestemt, som kjærligheten i mitt liv så lenge vi begge skal leve.

M's løfter til c

C, min kjærlighet, du har forandret livet mitt.

Du har lært meg å elske med forlatelse og ta risikoen for sårbarhet.

Jeg elsker deg - ikke bare for det du er, men også for det jeg er når jeg er sammen med deg. Ikke bare for det du har laget av deg selv, men for det du hjelper meg å lage av meg selv.

Du har vært min følgesvenn på opplevelser og en fortrolighet for min sjel.

Du har utfordret meg til å se storhet i meg selv og har feiret suksessene mine - store og små.

Du har inspirert meg til å bli en bedre, mer sjenerøs og kjærlig meg, og har trodd på meg når jeg ikke har trodd på meg selv.

Jeg elsker deg for den delen av meg du bringer ut, jeg elsker deg for å legge hånden inn i mitt oppfylte hjerte og passere over alle de defensive, sårede tingene som du ikke kunne hjelpe svakt å se der, og for å trekke ut i lyset alle de vakre eiendelene som ingen andre hadde sett ganske langt nok ut til å finne.

Jeg vil le, gråte, planlegge, eventyr og leve et livlig liv med deg.

Dette engasjementet er veldig alvorlig for meg. Jeg er veldig glad for å stå her i dag.

Jeg lover å dele livet mitt åpent med deg;
Å verne om din egenart;
Å ære din ånd og lytte nøye;
Å holde deg forsiktig når du er redd;
Og å kysse deg mykt når du har vondt.

Med tålmodighet og medfølelse lover jeg å støtte deg gjennom endringene og utfordringene i våre liv sammen.

Jeg lover å være trofast og ærlig, og å stå ved din side når vi blir gamle sammen.

Jeg lover å være et aktivt medlem av samfunnet vårt og å bygge et hjem som er åpent for alle (så lenge det er rent!)

Jeg lover å gjøre mitt for å beskytte jorden og utfordre min egen tro på veien jeg går på denne planeten.

Jeg lover å danse i måneskinn, mager dukkert i sjøen og sveve høyt over skyene med deg.

Jeg gleder meg over hvem du blir og lover å oppmuntre oppfyllelsen av drømmene dine.

Sammen vil vi utvide horisonten og utvide våre egne grenser. Sammen vil vi utforske verdens ubegrensede underverk og glede oss over dens skjønnhet.

Ledsager, kjæreste, venn, lekekamerat --- Jeg lover å være den aller beste jeg kan ... For deg, for oss og for alle tider.