Astrologi fra et kristent perspektiv

Redaktørens merknad: Denne artikkelen er av About.com Gjesteforfatter Carmen Turner-Schott, MSW, LISW.

"La det være lys i himmelen, og la dem være for tegn." 1. Mosebok 14:XNUMX

Jeg vil aldri glemme å sitte på søndagsskolen mens predikanten lærte oss om de tre vise mennene. Jeg lurte på hvordan de kunne ha visst at Jesus ville bli født bare ved å følge den spesielle skinnende stjernen på himmelen som ledet dem. Det var år senere da jeg innså at de tre vise mennene var astrologer. Denne informasjonen ga meg fred da jeg startet min astrologiske rådgivning.

Jeg jobbet en gang for en troende kristen som var litt lei av meg fordi hun hadde hørt om min interesse for astrologi. Hun visste at jeg var beryktet for å ha tatt den med i rådgivningsøktene mine med tenåringer og familier. En dag henvendte hun seg til meg og sa: "Jeg lærte søndagsskolen for første gang denne helgen, og jeg ble sjokkert da jeg fant ut at de tre vise mennene var astrologer." Jeg husker at jeg smilte da hun spurte meg om jeg ville se på fødselshoroskopet hennes. Etter rådgivningsøkten fortalte hun meg: "Alt du sa validerte bare alle livserfaringene mine og hvordan personligheten min er." Hennes sinn ble åpnet for første gang bare ved å la meg tolke fødselskartet og livserfaringene hennes.

Mange kristne åpner sinnet for ting som de aldri har drømt om før. I følge en nylig studie oppga nesten 30 prosent av katolikkene at de trodde på astrologi. Blant hvite evangelister var det 13 prosent som bekjente seg tro på astrologi. Fra mine personlige erfaringer med å jobbe som en lisensiert klinisk sosialarbeider, finner jeg at mange av mine klienter blir mer interessert i astrologi som et verktøy for selvbevissthet.

Astrologi som et verktøy

Mange henvender seg til astrologi som et verktøy på grunn av nøyaktigheten og komforten de finner av den. De forteller meg at astrologi validerer deres erfaringer og til og med forklarer hvorfor visse smertefulle opplevelser skjedde med dem. Mange kristne klienter av meg forteller meg at de føler seg mer knyttet til Gud og deres kristne tro etter å ha hatt en astrologisk konsultasjon. De føler at de ikke er alene, og at det er et formål med livet deres, og at Guds plan blir validert for dem når de hører om deres fødselshoroskop.

Jeg føler at astrologi var et verktøy skapt av Gud for at vi kunne forstå oss selv bedre og bruke som et åndelig verktøy. Jeg føler at det er mange bibelske vers som støtter astrologi. Som kristen fokuserer jeg på det Jesus lærte. Kristus selv snakket om astrologiens betydning da han sa i Lukas 21:25: "Det skal være tegn i sol, måne og stjerner." Han diskuterer med disiplene viktigheten av astrologi og hvordan den kan brukes som et tegn på at han kommer tilbake. Hvis vi ikke skal tolke energiene til planetene og tegnene, og hvis Jesus virkelig var imot det, hvorfor skulle han da fortelle oss denne viktige informasjonen? Akkurat som de tre vise mennene visste at Jesus ville bli født under stjernen på himmelen som førte dem til ham liggende i krybben, rådet Jesus oss til at det ville være tegn på himmelen når han kom tilbake.

Hva Bibelen sier om astrologi

Versene i Bibelen som fordømmer astrologi kan faktisk tolkes på mange forskjellige måter. Det er lett å bli forvirret av kontroversen. Som kristen tror jeg virkelig at kunnskapen om astrologi må brukes med forsiktighet og med stor integritet. Jeg har sett nøyaktigheten og den kraftige innsikten som astrologi kan avsløre for andre, og den må brukes med forsiktighet, akkurat som en rådgiver trår lett på visse emner til klienten er klar. Som rådgiver bruker jeg astrologi som et verktøy med klienter for å hjelpe dem med å forstå seg selv og andre bedre. Det er mange ting astrologien avslører om vår karakter, atferd, følelser og sjelemisjon. Alle med et åpent sinn som leser om deres soltegn, kan ikke benekte at disse egenskapene vanligvis eksisterer i seg selv og er nøyaktige.

Astrologi er en av de eldste vitenskapene og går forut for både astronomi og psykologi. Det ble ikke skapt for å skade andre eller tilbe for Gud. Mennesker ble advart av Gud om ikke å sette noe i den ytre verden over forholdet ditt til ham, og det inkluderer astrologi. Versene i Bibelen som nevner det okkulte advarer oss om ikke å være avhengige av synske for alle våre svar.

Det er en tendens til at folk forsømmer Gud og setter sin tro på synske og medier helt, og det er det Bibelen advarer mot i noen vers. De ble advart om at det er et verktøy som kan brukes i moderasjon når det er nødvendig, men å aldri ignorere Gud og bare være avhengig av en astrolog for svarene dine. En kristen mystiker, Edgar Cayce, uttalte: "Astrologi er faktum, men det er ingen større makt over mennesket enn hans egen vilje." Gud ga oss fri vilje til å ta våre egne valg, og ettersom Cayce mente at planetenergiene påvirker oss ved å påvirke tilbøyeligheter, er tendenser oppfordringer. Cayce selv var en troende kristen som gikk ut av den tradisjonelle læren og viet sitt liv til å tjene andre.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen er av About.com Gjesteforfatter Carmen Turner-Schott, MSW, LISW.

Kjente mennesker og astrologi

Astrologi er et sjelkart og viser Guds plan for oss i dette livet. Gjennom historien har kjente mennesker studert astrologi og brukt den til flere formål som Hippokrates, Sir Isaac Newton, Galileo og Pythagoras. Moderne medisin i dag ble skapt på grunn av astrologi. Det ble først startet med å knytte visse deler av den fysiske kroppen til kroppsdelene knyttet til hvert av de tolv dyrekretsen.

Hippokrates sa: "En lege som ikke vet sannheten i astrologi, er ikke en lege, men en tulling." Bibelen er fylt med astrologisk informasjon. Jesus representerer solen og de tolv disiplene representerer de tolv astrologiske tegnene på dyrekretsen. I boka Kabalistic Astrology er det skrevet at Jakobs tolv sønner var representative for de tolv dyrekretstegnene og at personlighetstrekkene til hver sønn ble brukt til å beskrive hvert solskilt vi kjenner i dag.

Det er viktig å ha et åpent sinn. Det er mange tolkninger av Skriften, og hver kristen kan tolke versene på unike måter. Jeg liker å fokusere på det Jesus sa og på noen av de kraftigste versene i Bibelen som bekrefter troen på ting som vi ikke alltid forstår. Astrologi har alltid vært en del av den kristne troen på mange forskjellige måter.

Da jeg reiste til Europa og besøkte historiske kirker, så jeg rester av astrologi i arkitektur og kunst. Hvis det ikke var noen sannhet i astrologi som en del av den kristne troen, hvorfor ville våre forfedre gjøre så store problemer med å inkludere alle de tolv dyrekretsen i kirkedekor over hele kloden? Kristne studerer astrologi og bruker den til å forstå seg selv bedre. Akkurat som personlighetstester som organisasjoner tilbyr ansatte som Meyers Briggs Type Indicator eller Strength Finders, kan grunnleggende astrologi tegne et nøyaktig og detaljert bilde av våre personlighetsstyrker og talenter.