Wen hårpleie rensende balsam gjennomgang

Denne anmeldelsen av Wen Cleansing Conditioner er fra 2010. Før du leser den opprinnelige anmeldelsen min, vil jeg trekke frem noe jeg har lært siden jeg brukte Wen i en kort periode tilbake i 2010. Wen hårpleie har angivelig fått mange kvinner til å miste håret. Så mange kvinner har opplevd hårtap at det er reist søksmål mot Wen.

I tillegg til den kjemiske sammensetningen av Wen, inkludert massevis av voks og fyllstoffer som bare får håret til å føles sterkt og sunt, men i virkeligheten forårsaker brudd og skade, på sikt, lar det være mye å være ønsket. Vennligst gjør din forskning før du kjøper Wen Cleansing Conditioner. Som med mange produkter på markedet, kan det bare være hvis det høres for godt ut til å være sant.

Gjennomgang av wen rensende balsam fra 2010

I følge deres nettsted og infomercial er Wen® Cleansing Conditioner et nytt og annerledes konsept innen rensing og pleie av håret ditt. Et enkelt produkt er designet for å ta plass til sjampoen din, balsam, dyp balsam, detangler og leave-in balsam. Den sulfatfrie, vaskemiddelfrie formelen renser håret uten å skumme eller skum av noe slag, og det er designet for å beholde hårets og hodebunnens naturlige oljer. Håret ditt sitter igjen med glans, fuktighet, håndterbarhet og bedre fargebevaring. Men oppfyller det disse løftene?

Om håret mitt

Alles hår vil svare litt annerledes på ethvert hårprodukt, og det samme gjelder for Wen®. Håret mitt ser ut til å passe perfekt til Wen®-profilen. Håret mitt er naturlig bølgete, og på tidspunktet for denne artikkelen, litt krusete og tørt av den høye løftefargen jeg brukte den gangen. Håret mitt trenger hjelp med kondisjonering, krus, kropp og håndterbarhet.

Min første reaksjon

Min første reaksjon på Wen® var "dette er rart". Det er ikke naturlig å "vaske" håret uten skum. Jeg er ganske kjent med sulfatfri sjampo, og selv om de vanligvis gir mindre såpefølelse, er de fremdeles veldig sjampolignende, og derfor føler jeg at håret mitt er "rent". Den andre forskjellen som jeg hadde litt problemer med å tilpasse meg, var mengden produkt som trengs for å rense håret. Jeg er vant til "less is more" -teorien i riktig sjamponering av håret mitt, og Wen® krever en ganske uanstendig mengde produkt for å utøve magien.

Når jeg snakker om magi, var jeg ikke sikker på at magi var akkurat det ordet jeg brukte for å beskrive Wen® i utgangspunktet. Jeg kan ikke si at jeg ikke var imponert, men jeg hadde heller ikke denne følelsen av fullstendig forundring. Håret mitt føltes rent etter å ha brukt rengjøringsbalsamen, som ærlig talt overrasket meg, gitt at det ikke var skum. Håret mitt føltes også mykt og ordentlig kondisjonert, omtrent slik det gjør når jeg bruker min vanlige sjampo og balsam.

Faller inn (og ut) av kjærlighet med wen®

Jeg ble forelsket i Wen® Cleansing Conditioner etter omtrent en ukes bruk av produktet. Etter denne tiden syntes jeg håret mitt var merkbart mykere, mindre krusete og lettere å style. Håret mitt hadde god glans, fuktighet.

Men omtrent en uke senere ble jeg raskt forelsket i Wen®. Plutselig føltes håret fettete, tynget og litt "icky", i mangel av et bedre begrep. Min kjærlighetsaffære fikk en ny vind, men etter en god sjamponering med en god klarende sjampo og deretter tilbake til Wen® Cleansing Conditioner.

Den nederste linjen

Før jeg var ferdig med prøveversjonen av Wen®, snakket jeg ganske omfattende om bruken av produktet på sosiale medier. En av vennene mine sendte meg en e-post kort tid etter og sa: "Se, jeg kan ikke vente på anmeldelsen din. Alt jeg vil vite var at du ville kjøpe den?"

Opprinnelig sa jeg ja, det ville jeg, men jeg ville ikke bruke produktet utelukkende som mitt eneste sjampo / renseprodukt. Jeg trodde jeg ville ha produktet tilgjengelig for å bruke som en vanlig del av min sunne hårrutine, men mer som en dyp balsam enn et rensemiddel.

Etter å ha avveid mine erfaringer med kundene mine som delte Wen®-historiene sine, og andre som har anmeldt Wen®, har jeg imidlertid blandede følelser. Mange har rapportert forferdelige resultater, inkludert hårtap etter bruk av WEN. Mange flere har rapportert at de følte seg dratt da de bestilte fra Wen® direkte og ofte ble belastet dobbelt, ikke gitt refusjon når de ble spurt, eller ignorert da de prøvde å si opp sitt "abonnement". Etter å ha vurdert all denne informasjonen, vil jeg konkludere med at Wen® rensende balsam er best tjent for mennesker med bølger / krøller, tørrtendenser eller tykt / grovt hår. De finere, tynnere og rettere hårjentene hadde ikke en så positiv opplevelse.

Offentliggjøring: Selskapet ga gratis tilgang til dette produktet for gjennomgang. For mer informasjon, se vår etiske retningslinjer.