Silk’n sensepil gjennomgang av hårfjerningsenheter hjemme

Silk'n SensEpil reduserte nesten hele håret på underbena, men armhulene mine svarte ikke like bra. Jeg elsket spesielt den raske individuelle zappingtiden og nesten smertefrie behandlinger. Hele prosessen var imidlertid omtrent to år lang.

Pros

  • Stort hode dekker en stor mengde hud på en gang og gir rask individuell behandlingstid
  • Etter min mening praktisk talt smertefri
  • FDA godkjent for permanent hårreduksjon
  • Ingen lading

Ulemper

  • Lang total behandlingslengde (opptil 2 år)
  • Trenger å fylle på lampekassetter
  • Hudsensor manipulert når den ikke er i fullt lys eller i skygge

Beskrivelse

  • Produsent: Hjem Skinovations Ltd.
  • Bruk: IPL hårfjerning hjemme
  • Settet inneholder: Silk'n SensEpil-enhet, lampekassett (er) og instruksjons-DVD

Silk'n sensepil anmeldelse

La oss komme ned til det nitty-gritty. Du vil høre hvordan det fungerte for å bli kvitt håret mitt. Vel, etter omtrent to år og 22 behandlinger totalt på underbena og underarmene med de høyeste av de fem innstillingene (bortsett fra de første 200 skuddene mine), vil jeg si at det har vært omtrent 95% reduksjon på underbena og omtrent 70% på underarmene mine.

Å være tilnærmet hårløs på underbena har vært flott! Selv om det gjenværende håret som er i små sparsomme flekker er mørkt, kan jeg komme unna med barbering omtrent en gang i uken. Fordi underarmshåret som fremdeles er der er ganske grovt, barberer jeg dem annenhver dag. Det har også vært veldig hyggelig å spare litt pleietid, men også penger ved ikke å kjøpe så mange barbermaskinpåfyll. En annen bonus er mindre irritasjon og inngrodde hår i underarmene på grunn av mindre hår og ikke barbering så ofte.

Silk'n sensepil pluss poeng

De individuelle behandlingstidene er veldig raske takket være det store rektangulære hodet. Jeg kunne få en behandling av hele underbena ferdig på omtrent 15-20 minutter. Begge underarmene ble gjort på under fem minutter. Så på under en halv time kunne jeg fullføre en behandling på underbena og underarmene.

Silk'n SensEpil har også fem innstillinger å velge mellom, avhengig av komfortnivå i området du behandler. Innstillingene en til tre var nesten smertefrie for meg, selv i underarmene mine, som pleier å være mer følsomme fordi håret er tykkere der enn på bena. Selv på det høyeste nivået på fem, gjorde det aldri vondt på bena mine, og det syntes bare å føles et snap hver gang en stund på underarmene mine. Selv om jeg må være ærlig, har tannleger og leger fortalt meg at jeg har høy smertetoleranse.

Å ha en enhet som ikke var trådløs, plaget meg eller plaget meg i det hele tatt. Ledningen er lang nok til å lett nå, og jeg følte meg aldri innsnevret av den. Jeg var i stand til å vri og vri enheten etter hvert som jeg trengte å zappe bort i forskjellige vinkler. Selv om behandlingene gikk ganske raskt, var jeg glad for ikke å måtte stoppe og la den lade opp igjen for å starte igjen senere.

Det ikke så bra

Den innebygde hudsensoren gjør at selskapet kan selge produktet over disk, slik at personer som ikke har hudfarger i det sikre området ikke kan bruke det. Men hvis du ikke er under direkte lys, ser det ut til at enheten leste hudtonen som for mørk og utenfor trygt område. Det piper og ikke lar det zappe. Jeg måtte være rett under en lampe for at den skulle fungere hele tiden.

Det er bra at hver behandling er kort fordi to års bruk av enheten er ganske lang. Gitt, det er veldig praktisk å zappe hjemmefra og slippe å gjøre seg klar, kjøre og vente på behandlinger. Men jeg var lettet da den var helt ferdig.

Hvor lenge vil det vare?

Det er million dollar-spørsmålet. Jeg vil holde deg oppdatert om hvor hårfri jeg holder meg gjennom månedene.

Offentliggjøring: Gjennomgangsprøver ble levert av produsenten. For mer informasjon, se vår etiske retningslinjer.