Reese witherspoon når han skildrer kontanter i juni

Kjærlighetshistorien til countrymusikk-ikonene Johnny Cash og June Carter Cash ble skrevet i 2005-filmen Walk the Line. Mens forfatter / regissør James Mangold bruker tid på Cash sin første kone, hans familieliv og rusproblemer, er det virkelig kjærligheten mellom Johnny og June som er fokus for biografien Walk the Line.

Walk the Line spiller Joaquin Phoenix som Johnny Cash og Reese Witherspoon som kjærligheten i livet hans, June Carter Cash. I tillegg til å ta på seg oppgaven med å portrettere to kjente musikalske stjerner, hadde begge skuespillerne det ekstra presset å gjøre sin egen sang, en oppgave Witherspoon innrømmet var definitivt unnerveret da hun snakket med oss ​​i 2008 om den Oscar-vinnende rollen:

Synger og jobber med joaquin phoenix

“Først føltes det som om [jeg var] tapt og satt på drift. Først av alt visste jeg ikke at jeg sang. Jeg registrerte meg for å gjøre skuespill. Det hadde stått i en helt annen kontrakt. [Joaquin] og jeg gikk inn på det med mye frykt, spesielt ham. Han spilte et ikon som hadde en så gjenkjennelig stemme. Og meg, jeg er bare en perfeksjonist og helt redd for å stinke (le). Så vi gikk inn i det, og jeg var bare fast bestemt på å få de rette trenerne og de riktige menneskene. Sangdelen var lettere for meg enn den autoharp delen. Å spille instrumentet var veldig vanskelig for meg. Jeg hadde aldri spilt et instrument. Jeg vet ikke hvordan det til og med skjer med mennesker. Også å spille inn albumet ... Du synes du er en god sanger når du er i bilen ... du kan synge med. Men når du går inn og faktisk synger i en mikrofon i 4 timer i strekk ... ”

Witherspoon sa at mens hun elsker å synge med på CDer i bilen sin, er passasjerene hennes vanligvis ikke like begeistret for det. “Barna mine ber meg om å slå den av hele tiden. Forleden sendte de meg en CD med sanger [fra filmen] for å sjekke ut noe, og Deacon stakk fingrene i ørene og sa: 'Jeg hater denne sangen! Skru det av!' Det var meg som sang! Men all øvelse og øvelse hjelper deg til å øke selvtilliten din. ”

Hennes fremtid som sanger

Witherspoon viser at hun kan synge i Walk the Line, og faktisk har noen kritikere til og med antydet at hvis hun noen gang blir lei av å opptre, kan hun ha en karriere innen countrymusikk. Reese sier at hun skylder det hele til T Bone Burnett. “Du vet, hvis T Bone Burnett produserte albumet, ville jeg vært fantastisk. T Bone er ansvarlig for hver sang som kommer ut av meg. ”

Witherspoon tullet med at hun måtte synge en bestemt honky tonk-sang 467 ganger før den kom ut riktig. Hun innrømmer også å synge foran et publikum, selv for en erfaren utøver som henne selv, er skremmende.

“Personen som virkelig inspirerte meg på den måten, var Joaquin [Phoenix] fordi han gjorde det før meg. Den første dagen vi måtte ha en forestilling var dagen i Texarkana hvor jeg løp inn i gitaren. Jeg måtte synge den dagen, og det gjorde han også. Og jeg fortsatte bare, 'Ikke meg. Jeg skal ikke først. Du går først. Det er 600 statister der ute, '' minnes Witherspoon.

Sceneskrekk slo den dyktige skuespilleren da hun taklet sin første sang i Walk the Line. "De måtte bokstavelig talt presse meg for å få meg opp på scenen og si:" Du må gjøre dette. Det er tid. Vi venter alle på deg. ' Jeg trodde jeg skulle kaste opp hele den første dagen. Det var forferdelig, ”lo Witherspoon.

Å overvinne sceneskrekk

“Virkelig, det hjalp med å se Joaquin. For all duckingen og bukkingen vi gjorde under øvingsprosessen, i det øyeblikket han måtte gå på scenen og være i klærne og være Johnny Cash, hadde han bare denne utrolige tilliten. Og han brøt ikke. Han var ikke nervøs eller usikker. Kanskje han var på innsiden, men fra det jeg så inspirerte han meg virkelig. ”

Vi henvender oss til Catherine O'Haras autoharp-lærer

“Vi fant en autoskarpe lærer gjennom Catherine O'Hara som hadde gjort det i A Mighty Wind. [O'Hara] setter i utgangspunktet alle andre skuespillerinner som prøver å spille autoharp til skamme, og jeg fortalte henne slikt. Det er pinlig [at] jeg må spille autoharp etter henne fordi hun er veldig dyktig. Men vi fant treneren hennes, og han endte opp med å trene Joaquin på gitar også. Han heter Kit Alderson. Han er en flott fyr. ”

Hennes ansvar for å få juni carter kontanter riktig

"Jeg vokste opp med musikkhistorie i Nashville, så jeg visste mer om Carter-familien enn jeg visste om Johnny Cash, egentlig. Vi ble lært å studere historien til den og historien til Appalachian Folk Music, og det var bare en stor del av hvor jeg vokste opp. Bluegrass er en stor ting i Tennessee. Og deres innflytelse bare på musikere er utrolig innflytelsesrik. Hun oppfant sin egen stil med gitarspill, gjorde Mama Maybelle [moren til June Carter]. Men ja, jeg ble definitivt skremt. Jeg mener, når jeg vokser opp i Nashville, er jeg livredd for at countrymusikksamfunnet ser filmen fordi jeg vet at de kommer til å si 'Bedrageri'. "

Reese witherspoon analyser går linjen

“Jeg tror det er mange forskjellige historier som skjer. Johnny Cashs historie om kamp og overvinne hans fattige bakgrunn og forskjellige utfordringer [som] hans narkotikautfordringer og avhengighet. Jeg synes det er virkelig bemerkelsesverdig. Jeg tror alle virkelig liker en historie der du ser en fyr gå fra ingenting - eller en jente - og oppnå ting vi ikke føler oss i stand til å gjøre selv. Men også kjærlighetshistorien ... Jeg liker veldig godt i denne filmen at den er realistisk og skildrer et slags ekte ekteskap, et ekte forhold der det er forbudte tanker og feilbarhet. Og det handler om medfølelse på lang sikt, ikke bare de korte enkle løsningene på problemer. ”

På å fange ånden av carter cash

“Vel, det jeg virkelig liker med denne filmen er at jeg tror hun er en mangesidig kvinne. Jeg tror ikke at hun bare er en slags støttende kone. Jeg tror hun går gjennom mye ubesluttsomhet gjennom prosessen med å til slutt forplikte seg til ham, og jeg tror det er mer realistisk for en kvinne. "

Witherspoon føler at June Carter Cash var en kvinne foran sin tid.

"Jeg synes det virkelig bemerkelsesverdige med karakteren hennes er at hun gjorde alle disse tingene som vi ser på som normale ting på 1950-tallet, da det ikke var veldig akseptabelt for en kvinne å være gift og skilt to ganger og få to forskjellige barn av to forskjellige ektemenn og reiser rundt i en bil full av veldig kjente musikere helt alene. Hun prøvde ikke å overholde sosiale konvensjoner, så jeg tror det gjør henne til en veldig moderne kvinne. Virkelig en kvinne som satte et tempo for en som meg selv og skapte muligheter for en som meg å være en arbeidende mor og være en kunstner. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det må ha vært å være henne. ”

På å få innspill fra juniens barn

"Jeg ble informert om å møte en av dem at brystene mine ikke var store nok, så jeg løp umiddelbart til kostymedesigneren og var som: 'Jeg tror ikke brystene mine er store nok!' Han sa: 'Jeg tror det går bra.' Men så langt som nøyaktighet, tror jeg vi er litt der borte. De snakket bare mye om personligheten hennes og hvordan hun like gjerne kunne spise middag med mannen som pumpet bensin på bensinstasjonen som hun kunne med dronningen. Hun var en utrolig slags person å være så fordomsfri om menneskeheten. ”

Hennes favoritt juni carter cash sang

“En av sangene som ikke er i filmen som jeg liker, er 'Long-Legged Guitar Pickin' Man. ' Jeg synes de har et flott forhold til den sangen. Det pleide å være på slutten av filmen. Jeg vet ikke om det er lenger. ”

Reflekterer over karrieren hennes

“Jeg føler meg bare heldig som jobber. Jeg føler at jeg er i en så sjelden posisjon at jeg har kommet så langt i denne bransjen som kvinne, og at jeg fremdeles blir presentert for utfordrende roller med store forfattere og store regissører og gode medstjerner. Disse rollene kommer så sjelden sammen. Min mann og jeg snakker om det hele tiden. Kanskje hvert femte år får du se en rolle som virkelig at du aldri kommer til å lese noe lignende igjen i livet ditt. Så du må bare fortsette å lete etter det og håpe det kommer din vei. Du har en rolle og 25 skuespillerinner som vil ha det, vet du? "

Forblir jordet

«I utgangspunktet vet jeg at bestemoren min ville bli dødsfall hvis jeg gjorde noe mindre. Jeg vokste opp med mye vekt på hvordan jeg skal bære deg. Jeg vet ikke. Du er bare den typen du er i livet, ikke sant? "

Redigert av Christopher McKittrick