Pool praksis rutine for å forbedre enhver spiller

Hvordan vet du om bassenget ditt er super rett eller ikke? Din treningsrutine for bassenget avgjør om du er rett eller skjev. Jeg skal gjøre øvelsen superenkel for deg, så ikke la deg skremme av ordene "øvelsesrutine".

Jeg har mange pocket-biljard, pute-biljard og snooker-studenter som vil ha det vakre, rene hjerneslaget, og jeg jobber hardt for å hjelpe dem med å komme dit. Svaret mitt til en student som stiller et spørsmål, begynner med noen gode tips for rettere slag.

Her er din store sjanse til å gjøre en "spill" -korreksjon. En ivrig biljardspiller. "Kaptein BW" skriver:

"På artikkelen din, Matt, om puljeslag er det slik jeg øver. Fortell meg hva du synes.

Før jeg spiller, går jeg gjennom rutinen min fra holdning til grep. Jeg slo en ball fra den ene enden av bordet til den andre og stopper etter min gjennomgang. Jeg venter på å se hvor ballen kommer tilbake og begynner ikke å spille før den regelmessig kommer tilbake til tuppen av stikkordet der jeg har avsluttet mitt slag.

Noen ganger tar jeg litt tid, men det virker som god praksis. "

Pool praksis rutine juks

Svaret mitt starter ditt første tips, lesere:

Kaptein, jeg elsker disiplinen du viser. Når du går gjennom holdningsrutinen din, er det som å jukse ved bassenget - det gjør deg så mye bedre til en spiller!

Problemet mitt ligger i selve praksisrutinen. Hva om bordjusteringen din er av? Da vil ikke din rette slagøvelse gi deg sannhet. Hvorfor vingle en ball for å teste hjerneslaget? Visste du at de fleste skinner har små svingete flekker i seg, og at "to the rail and back practice" bare er perfekt på perfekte bord?

Hvordan se et rett slag

Du kan alltid øve et rett strøk langs diamantene innlagt på skinnene på bordet. Enda bedre for deg (i størrelsesorden 200) er å bruke CueTrack Stroke Trainer som omtalt her på dette nettstedet. Gerda Hofstetter stryker 250 ganger om dagen gjennom CueTrack, og hun var allerede en topp proff før hun fikk en enhet.

Her er de morsomme "øvelsene" jeg anbefaler å få hjerneslaget varmt før du spiller biljard. Det er som perfekt øvelse og bassengfusk!

Ballbevegelser - like bra som juks

For din hånd, sikte og øye, er den virkelige slagprøven en tøff ball med en glatt som silke, nydelig slag. My Home Again Pool Shot gjør det for spillerne mine:

1. Stick en av objektkulene dine et sted nær fotflekken, men ikke på den (fotflekken er stedet der hodekulen går i stativet for å bryte).

2. Stikk køen din et sted nær hodepunktet (hodepunktet er der køen ville være rett overfor fotflekken symmetrisk på bordet, midt på bordet mellom de midterste diamantene på de korte skinnene og de to første diamantene langs lange skinner).

3. Deretter lommer du objektkulen i begge hjørner, men kulekulen din må komme "hjem igjen" til hodet på bordet og rulle tre eller fire skinner.

Hvis du prøver å målrette objektkulen for høyt, kan det være lommen, men du klarer ikke å score køballen igjen. Samme for hvis du treffer for hardt, bruk spinn bortsett fra senterkule / ingen spinn osv. Dette er min slagprøve for mestere. To eller tre av dem får meg oppvarmet til enhver bassengutfordring!