Pinlige og morsomme hurraropshistorier

Vi har alle hatt de øyeblikkene da vi vil løpe og gjemme oss. Og som cheerleader er du foran folkemengdene hele tiden, så sjansen er ganske god for at det til slutt har skjedd noe morsomt og pinlig med deg. Her er en samling morsomme og pinlige cheerleading-øyeblikk og historier sendt inn av cheerleaders. Nyt.

Innsendt av: Kelly Tittel: Fotballsesong Pep Rally
Ok, det var den første uken i junioråret mitt på skolen, og den fredagen hadde vi vår vanlige fotballsesong. Vi var ved siden av å forme dansen vår som vi nettopp hadde lært på hurrarop for en uke eller to siden. Vi dro ut til stedene våre, og vet du ikke at musikken vår ikke starter. Hele skolen venter. Treneren min endelig fikk den til å starte, og omtrent 5 teller inn i den, musikken slås av. Det gjorde dette omtrent 4 ganger til vi kom til å danse. Så flaut. Unødvendig å si, vi gjorde det!

Innsendt av: Ashleigh Tittel: GO ... TEAM ... Splat!
I fjor heiet jeg på fotball. I løpet av vårt hjemkomstspill har vi mange morsomme ting vi gjør for å få fansen til feststemning. Jeg ble virkelig overrasket over noe som skjedde med meg. Venninnen min Katie, som også er med på hurraropslaget, sørget for at noen jenter fra basketballaget skammet meg under fotballkampen. Jeg heiet, da jeg plutselig får en creme-pai knust i ansiktet bakfra. Jeg ble helt overrasket og sjokkert. Da jeg snudde meg for å se hvem som hadde gjort det, ble jeg sprengt med en ny creme pie i ansiktet, og jeg falt tilbake rett på baken. Jeg var så flau, jeg kunne høre hundrevis av mennesker ler. Jeg rullet over på hendene og knærne for å tørke noe av piskekremen av ansiktet mitt, og jeg følte at noen raskt løftet skjørtet mitt og deretter splattet en tredje kremkake på rumpa. Wowsers ... Jeg var helt flau! Det var veldig morsomt, men jeg rødmer fortsatt om det. Jeg skal få Katie tilbake i år under jubel.

Innsendt av: kaptein- hurra prinsesse Tittel: Feil skole
Siden jeg flyttet til Maryland forlot jeg den gamle skolen min, men jeg heier fremdeles på dem. Jeg trodde ikke jeg ville opprette JV-cheer-troppen her oppe, så jeg registrerte meg for pop-warner-cheerleading på den gamle skolen min. Det viser seg at jeg laget JV-troppen til tross for min tvil. for å huske. Noen få av jubelen er den samme, så en dag på trening snakket jeg med min beste venn, og jeg skjønte ikke at troppen startet et jubel som var akkurat som min gamle skole. Jeg ble umiddelbart med, men i stedet for å rope "Go Colonels", ropte jeg "Go Raiders". Jeg ble så flau at jeg følger nøye med på hvilken tropp jeg roper på!

Innsendt av: hottie Tittel: Nice One!
Greit. Så troppen min og jeg var på bortekamp. Vi jublet og alt, og så fikk det andre laget en jente som løp ut på sidelinjen og gjorde en håndspring-serie. Hun gjorde bare to, og vi hadde en mye bedre tumbler på teamet vårt, så hun gjorde en håndspring-serie bak og deretter en rygg. Basketballteamet vårt trengte en kurv til den gangen, så da hun gikk for å ryke ryggen, fløy skoen i basketballmålet, og alle begynte å heie. Vi visste at det ikke teller, så vi bare lo av det. Så etter kampen kom dommeren og sa til henne: "Du burde være på laget! Du fikk den kurven uten å se etter. De fleste av guttene kan ikke få en kurv selv om de leter. Det var morsomt.

Innsendt av: CheerChic05 Tittel: Funny Cheer Story
Det var en av de første peppemøtene i skolens historie siden den bare hadde vært åpen noen få måneder. Vi var alle splitter nye, ingen erfarne cheerleaders, bortsett fra to som hadde vært i peppertropp på ungdomsskolen. Vi gjorde bare en grunnleggende heis da jeg tror flygebladet kom feil, (dette var ikke stuntgruppen min) og flygebladet tok tak i en av basene vevde hestehale og den kom ut. Foran alle på hele skolen! Dette er bare en historie av mange!

Innsendt av: cheerfreak08 Tittel: Hangin 'Out
En natt etter en basketballkamp på videregående skole prøvde jeg å komme meg til skapet mitt for å få cheerleading-vesken min, men skolen hadde blitt sperret av store metallporter. Jeg bestemte meg for å prøve å klatre den og hoppe av siden jeg hadde gjort det før uten problemer. Akkurat da jeg skulle hoppe fra toppen av porten, ble mitt cheerleading-skjørt fanget på to skarpe metallspisser på toppen. Jeg satt fast og dinglet i luften, svevde rundt som gal med spankies opp baken min! Akkurat da hørte kjæresten min og to mannlige cheerleaders i troppen min skrikene mine og kom for å redde meg. Da de kom dit, trodde de at jeg var såret, men etter at de fikk meg ned, sluttet de aldri å gjøre narr av meg. Hele baken min viste seg! Jeg har aldri hørt slutten på det, og jeg måtte til og med skaffe meg en ny uniform siden min hadde to hull i den!

Som du ser kan cheerleaders ha noen veldig pinlige øyeblikk, men de kan også le av seg selv.