Morsomme sitater av president Ronald Reagan

Ronald Reagan var den 40. presidenten i USA. Han var kjent for sin karismatiske personlighet - tross alt var han Hollywood-skuespiller før han gikk inn i politikk - og sans for humor. Les noen av de morsomste sitatene fra Ronald Reagan her.

Quotes

"Mine amerikanere. Jeg er glad for å kunngjøre at jeg har signert lovgivning som forbyr Sovjetunionen. Vi begynner å bombe om fem minutter. "-Spøk under en mikesjekk før hans lørdagssending." Det er sant hardt arbeid drepte aldri noen, men jeg regner med, hvorfor ta sjansen? "" Jeg håper dere alle er republikanere. "-Taler til kirurger da han kom inn på operasjonsrommet etter et attentat i 1981, "Kjære, jeg glemte å dukke." - til kona Nancy, etter å ha overlevd attentatet. "Jeg er ikke bekymret for underskuddet. Den er stor nok til å ta vare på seg selv. "Jeg har etterlatt ordrer som skal vekkes når som helst i tilfelle nasjonal nødsituasjon - selv om jeg er i et statsrådsmøte." "Politikk skal være det nest eldste yrket. Jeg har kommet til å innse at den ligner veldig på den første. "" De ni mest skremmende ordene på engelsk er: 'Jeg er fra regjeringen og jeg er her for å hjelpe.' "" Thomas Jefferson en gang sa: 'Vi skal aldri dømme en president etter hans alder, bare etter hans verk.' Og helt siden han fortalte meg det, sluttet jeg å bekymre meg. "" Jeg har bare en ting å si til skatteøkningene: Gå videre, gjør dagen min. " i 1981. Han fulgte til slutt med to skatteøkninger, men nektet å gå lenger. "Vel, jeg lærte mye ... Jeg dro ned til (Latin-Amerika) for å finne ut av dem og (lære) deres synspunkter. Du vil bli overrasket. De er alle enkeltland "" Jeg vet ikke. Jeg har aldri spilt en guvernør. ”- spurte en reporter i 1966 hva slags guvernør han ville være” Fakta er dumme ting. ”- ved den republikanske nasjonale konvensjonen i 1988 og forsøkte å sitere John Adams, som sa:“ Fakta er stædige ting "" Trær forårsaker mer forurensning enn biler. "" Alt avfallet fra et atomkraftverk i løpet av et år kan lagres under et skrivebord. "" Det er absolutt ingen omstendigheter under hvilke jeg vil akseptere dette stedet. Selv om de bundet og kneblet meg, ville jeg finne en måte å signalisere ved å vri meg i ørene. "- om mulig å bli tilbudt visepresidentskapet i 1968" Politikk er ikke noe dårlig yrke. Hvis du lykkes, er det mange belønninger. Hvis du skammer deg, kan du alltid skrive en bok. "" Du kan fortelle mye om karakteren til en fyr ved å velge om han velger en farge eller bare tar en håndfull. "- Forklare hvorfor han likte å ha en krukke gelé. bønner på hånden for viktige møter "Jeg vil at du skal vite at jeg heller ikke vil gjøre alder til et tema i denne kampanjen. Jeg kommer ikke til å utnytte motstanderens ungdom og uerfarenhet for politiske formål. "- under en presidentdebatt i 1984 med Walter Mondale" Der går du igjen. "- under en presidentdebatt i 1984 med Walter Mondale" Staten California har ingen virksomhet som subsidierer intellektuell nysgjerrighet. "- svarer på studentprotester på universitetscampusene under hans periode som guvernør i California." Omtrent 80 prosent av luftforurensningen vår stammer fra hydrokarboner som frigjøres av vegetasjon, så la oss ikke gå overbord i å sette og håndheve tøffe utslippsstandarder fra mennesker laget kilder. "" Resesjon er når naboen mister jobben. Depresjon er når du mister din. Og utvinning er når Jimmy Carter mister sin. "" Vi prøver å få arbeidsledigheten til å øke, og jeg tror vi kommer til å lykkes. "" Faktisk hadde Nancy aldri noen interesse for politikk eller noe annet når vi giftet oss. "" Jeg har lagt merke til at alle som er for abort allerede er født. "" En måte å sørge for at kriminalitet ikke lønner seg, er å la regjeringen lede det. "" Før jeg nekter å ta din spørsmål, jeg har en innledende uttalelse. "" Hvis du forklarer, taper du. "" Jeg har til tider lurt på hvordan de ti bud ville ha sett ut hvis Moses hadde kjørt dem gjennom USA. Kongressen. "" Regjeringen er som en baby. En fordøyelseskanal med stor appetitt i den ene enden og ingen ansvarsfølelse i den andre. "" Jeg er redd jeg ikke kan bruke en muldyr. Jeg har flere hundre oppe på Capitol Hill. "- å nekte en gave av en muldyr" Det vi har funnet i dette landet, og kanskje vi er mer bevisste på det nå, er et problem vi har hatt, selv i det beste ganger, og det er folket som sover på ristene, de hjemløse som er hjemløse, kan du si, ved valg. "" Hvordan har du det, Mr. Høyere? Jeg er glad for å møte deg. Hvordan går det med byen din? "- hilsen Samuel Pierce, hans sekretær for bolig og byutvikling, under et mottak for ordførere i Det hvite hus." Mitt navn er Ronald Reagan. Hva er ditt? "-Presentere seg selv etter å ha levert en begynneradresse på førskolen. Enkeltpersonen svarte: "Jeg er sønnen din, Mike," som Reagan svarte: "Å, jeg kjente deg ikke igjen." "Ett bilde er verdt 1,000 benektelser." "Jeg drikker aldri kaffe til lunsj. Jeg synes det holder meg våken på ettermiddagen. "" En hippie er en som ser ut som Tarzan, går som Jane og lukter Cheetah. "" Regjeringen er som en baby. En fordøyelseskanal med stor appetitt i den ene enden og ingen ansvarsfølelse i den andre. "" Politikk er akkurat som showbusiness. Du har en helvete med en åpning, du kyster en stund, du har en helvete med en avslutning. "" Hva vet en skuespiller om politikk? "- kritiserer Ed Asner for å motsette seg amerikansk utenrikspolitikk" Hva får ham til å tenke en middelaldrende skuespiller, som har spilt sjimpanse, kan ha en fremtid i politikken? "- på Clint Eastwoods bud på å bli borgermester i Carmel." Hvordan kan en president ikke være skuespiller? "- da han spurte" Hvordan kunne en skuespiller bli president? '