Gjennomgang av Younique 3D Fiber Lash Mascara

Younique 3D Fiber Mascara har tatt sosiale medier med storm. Du har kanskje sett de fantastiske "før og etter" -bildene på Facebook eller Instagram. Kvinner legger ut bilder av de knapt der øyenvippene på "før" -bildene ved siden av de utrolig lange vippene som vises på "etter" -bildene. En Facebook-venn som selger Younique, la ut egne bilder før og etter, og forskjellen var så ekstrem at jeg måtte kjøpe den for å prøve det selv.

Tross alt, hvem vil ikke ha lange, saftige vipper uten å måtte tåle vippelim eller vippeforlengelser sydd på de virkelige?

På den tiden ante jeg ikke at du kunne kjøpe Younique-produkter fra Amazon.com og omgå vennen din-som-er-en-selger. Så jeg kjøpte mascaraen og elsket den i utgangspunktet så mye at jeg var grenseavhengig i noen uker. Jeg inkluderte til og med mascaraen på listen over de beste mascaraene.

Tingene virket virkelig. Jeg hadde på meg dag og natt og fikk et spark av å gjøre det ene øyet opp mens jeg lot det andre øyet være blott - mitt eget før og etter. "Wow," tenkte jeg, "jeg har funnet den mest fantastiske mascaraen noensinne."

Og så gikk besettelsen av. Dels fordi jeg er en nybakt mamma og ikke har mange grunner til å dra ut på byen. Delvis fordi jeg aldri har vært en som har brukt en masse åpenbar sminke, og denne mascaraen er ganske åpenbar. Og delvis fordi produktet ikke viste seg å være perfekt.

Mer om det litt ....

En vanskelig applikasjon

Younique Fiber Mascara er vanskelig å bruke.

Pakken leveres med 2 rør: en transplanterende gel du bruker først, og et rør av fibrene som holder seg til gelen. Nøkkelen er å påføre den transplanterende gelen, deretter påføre fibrene, og deretter påføre den transplanterende gelen etter. Enkelt ikke sant?

På en måte. Det er ikke så lett som å bruke vanlig mascara, og det er litt bry å gå frem og tilbake mellom 2 rør. Fibrene kan bli klumpete, og det er alle slags motstridende råd som ruller rundt på nettet om du først skal bruke vanlig mascara. (Noen sier ja, andre sier nei!) Jeg fant ut at hvis du overholder reglene i applikasjonen, vil resultatene bli bedre enn om du flytter den på egen hånd.

Resultatene

Det er ingen tvil om resultatene av denne mascaraen. Vippene mine har aldri sett denne fulle og lange ut med mascara alene. For å få denne lengden, må jeg bruke falske vipper. Da jeg var avhengig, elsket jeg det så mye at jeg hadde det nesten hver dag i et par uker. Vanligvis anbefales det å bruke Younique til spesielle anledninger eller for å gå ut om natten, men jeg hadde en 5 måneder gammel hjemme, så jeg var flere netter enn ute.

Derfor tok jeg de glamorøse vippene ut om dagen, ikke bare om natten.

Ingen komplimenterte meg med de fantastiske øyenvippene mine mens jeg hadde på meg mascaraen, men det er ikke slik jeg slo dem i ansiktene til folk. Og jeg liker å se så naturlig ut som mulig, så hvis folk legger merke til vippene mine, er det kanskje ikke noe bra. Jeg er en av de menneskene som merker uvanlig lange vipper, og jeg antar nesten alltid at vippene er falske og profesjonelt påført, eller brukeren bruker Latisse eller et annet skummelt øyenvippevekstprodukt som koster store penger og ikke er godkjent av FDA.

Ikke et perfekt produkt

Selv om jeg likte mascaraen, er den ikke et perfekt produkt.

Det er kostbart og emballasjen virker ganske billig og klumpete. I tillegg, uansett hvor mye jeg prøvde å perfeksjonere applikasjonen, kom vippene mine sammen og så litt rotete ut. Jeg liker virkelig ikke klumpete vipper. Noen ganger falt fibrene i ansiktet mitt under påføring.

I min undersøkelse av dette produktet har jeg funnet en mengde kvinner som elsker disse tingene. Men det er mer enn en håndfull anmeldere som fant det "meh." På Makeupalley.com, hvor tusenvis av mennesker skriver anmeldelser av skjønnhetsprodukter, får dette produktet 1000 av 3.1 når dette skrives.

Ulempene? Noen anmeldere har funnet at mascaraen er klumpete. Andre har rapportert at vippene ser falske ut. Flere som prøvde Younique rapporterte at de var allergiske mot hva som helst i produktet, og de endte med røde, kløende øyne.

Min største klage er at jeg synes mascaraen smitter av på pannebenet mitt, og skaper en svart skyggeeffekt. Jeg må være veldig forsiktig og sjekke sminke hele dagen. Dette skjer selv om jeg lot mascaraen tørke helt før jeg gikk ut. For en så kostbar mascara (det er den dyreste mascaraen på min beste liste), forventer jeg ikke å barnevakt øyesminke. Jeg vil at den skal holde seg og ikke smitte av ansiktet mitt.

Den gode nyheten er at fordi du kjøper dem gjennom uavhengige selgere, kan du få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd.

Triksene for å mestre denne mascara-applikasjonen

Det er noen triks for å mestre denne fibermascaraen:

  1. Curl vipper for ekstra effekt.
  2. Påfør først et lag mascara. En anmelder advarer deg om å unngå en fortykkende (eller volumiserende) mascara, som hun hevder gir et klumpete utseende. Noen jeg kjenner som selger denne mascaraen, forteller meg at det er best å IKKE bruke vanlig mascara først og bare bruke Younique. Jeg har ikke prøvd dette, men jeg kan ikke vente med å.
  3. Påfør et strøk av den transplanterende gelen, fra bunnen til spissen, og fokuser hovedsakelig på vippene. Noen mennesker hevder at du ikke bør bruke på bunnen av vippene dine, men jeg synes det fungerer bra.
  4. Følg med et strøk med fibrene, men bare på vippene. Ellers er det bare for mye.
  5. Påfør alltid et nytt strøk med transplanterende gel over fibrene for å stivne dem.

Noen korrekturlesere anbefaler å bruke en øyenvippekam etter det første strøket med transplantasjonsgel for å skille vippene.

Hvordan kjøpe

Kjøp Younique Fiber Mascara fra en uavhengig selger eller kjøp den online.