Fordelene med å gjennombore kjønnsorganene

"Folk blir gjennomboret av en rekke årsaker, alt fra å gå inn i et nytt forhold, uttrykk for individualitet, økt glede under sex til den stadig populære" djevelen fikk meg til å gjøre det ". Følgende er min erfaring:

Jeg ble foreskrevet et antidepressivt middel som en av dets bivirkninger var seksuell dysfunksjon (nedsatt evne til orgasme). Legen min forsikrer meg om at dette er midlertidig til jeg har fullført medisinperioden på 9 måneder. Da jeg la merke til en betydelig reduksjon i intensiteten til orgasmen min, husket jeg at jeg hadde lest om hvordan visse genital piercinger kan øke følsomheten og gleden.

Jeg diskuterte dette med en piercer (ganske pinlig) og hun foreslo at et frenum kan være nyttig. Huden under hodet på penis er gjennomboret og en rett vektstang eller andre smykker settes inn. Ideen bak dette er å forbedre følsomheten og til slutt gir mer glede.

Selve piercingen gikk glatt. Først ble området renset og desinfisert, deretter inn- og utkjøringspunktene nøye merket. Dette er viktig ettersom mennesker og deres deler ikke alle er skapt symmetriske. Tang ble brukt til å klype de to hudlagene sammen. Når du var klar, ba Kryss pierceren meg om å puste dypt, og på den tredje pusten min gjennomboret hun meg. Jeg følte litt smerte, men ikke noe uutholdelig som jeg forventet. Hantelen ble satt inn og endekulen skrudd på og strammet. Ingenting til det. Jeg så "kul" ut med den. Også fikk jeg et etterbehandlingssett, muntlige og skriftlige instruksjoner om hvordan jeg skulle ta vare på det nye stålstykket mitt.

Siden den skjebnesvangre dagen har jeg fått tilbake sex. Den ekstra følsomheten til frenum har definitivt forsterket orgasmene mine. I forrige uke fikk jeg et andre frenum ca 5/8 "lavere enn det første. Håper jeg ikke blir avhengig av dette som til slutt, jeg planlegger å legge til flere til for å fullføre det som kalles en frenumstige.

Jeg håper at du synes denne informasjonen er interessant. Kanskje et frenum er det legen burde ha forskrevet til å begynne med, og ikke medisinen. "

-Alle