Cam forklarer sangen «brennende hus»

Det er tøft for talentfulle kvinner å få sangene sine på radio i disse dager, særlig på grunn av den vanlige bransjens besettelse av hele brorlandsbevegelsen. Dette er grunnen til at det er en hyggelig overraskelse å høre Cams "Burning House" der sammen med så mange mindre sanger. Det skiller seg virkelig ut når det kommer på radioen.

Cam tok noen minutter på å forklare hvordan hun skrev denne oppriktig personlige sangen. Det er ikke en lykkelig historie, men det er ekstremt ekte.

"Det kom fra en virkelig drøm," forklarer Cam. “Jeg hadde denne kjæresten på / av igjen på college, han var kjæresten min på college, og sist gang det endte, var jeg den som avsluttet det. Og jeg gjorde det ikke veldig pent. Du vet når du er mer bekymret for å ta vare på deg selv, enn den andre personen når du bestemmer deg for å komme deg ut? Og omtrent et år eller to senere skulle jeg se ham - en felles venn holdt fest - og jeg visste at det var som om jeg hadde sjansen til å be om unnskyldning. Og det var ikke det at jeg ønsket å komme sammen igjen, jeg følte at jeg kunne se nå at det var nok tid og jeg taklet ikke så godt som jeg burde ha gjort. Så jeg planla i tankene mine kvelden før. 'Ok, jeg kommer til å få ham til siden så vi er alene. Og jeg skal si dette, 'og planlegge unnskyldningen min. Så den kvelden hadde jeg alt dette på hjertet, og jeg hadde denne drømmen hvor det er dette brennende huset med alle disse menneskene som står rundt det. Og brannmennene og ting sa: 'Han er der inne, men du kan ikke gå inn der. Det hjelper ham ikke, og huset er i ferd med å komme ned. ' Og jeg løper bare i huset uansett. Og han er litt fanget av en bjelke eller noe, så han kan virkelig ikke komme seg ut. Men i stedet for å dra for å redde meg, legger jeg meg bare ved siden av ham og holder ham vi dør sammen, slik at vi ikke trenger å dø alene. "

Cams drøm førte til slutt til den fantastiske sangen.

Og det var en så tung drøm. Jeg husker at jeg våknet, som: 'Wow, jeg har bare mye skyld eller noe,' og jeg fortalte det til medforfatteren min, Tyler Johnson, og han gjentok bare min drøm tilbake til meg i, som, et par setninger, og han hadde denne gitardelen. Det var så kult, som med en gang! Og så hadde han dette verset som vi bare elsket så høyt, og vi spilte faktisk inn en liten demo av det ved siden av et bål som hadde denne knitrende lyden i seg. Og vi viste det til Jeff (Bhasker), den utøvende produsenten - og han har liksom vært vår sangskrivermentor hele tiden - og han var som: 'Dette er en fantastisk sang! Jeg vil hjelpe dere med å fullføre det. Og han hjalp til med å komme opp med dette refrenget med denne melodien og konseptet, og den søvngående delen er bare denne ideen om at du bare kan være sammen med denne personen i drømmene dine. Det er den eneste måten du kan fikse ting på. Det kom sammen på en så kul måte, og en så ekte sang trengte ikke å bli overprodusert eller noe. Bare følelsen av det var bare der i dette arrangementet med bare bein. ”