Berømte tilbud på kontorlokaler

Hvis du leter etter morsomme sitater om arbeid eller sitater fra filmen Office Space, her er en side du vil like. Disse sitatene handler om å jobbe på et kontor. Og de er morsomme!

 • Peter Gibbons: Hva om vi fremdeles gjør dette når vi er 50?
  Samir: Det ville være fint å ha den slags jobbsikkerhet.
 • Bob Slydell: Hva vil du si du gjør her?
  Tom Smykowski: Vel, jeg har allerede fortalt deg det! Jeg har å gjøre med de forbanna kundene så ingeniørene ikke trenger det! Jeg har menneskers ferdigheter! Jeg er flink til å håndtere mennesker! Kan du ikke forstå det? Hva i helvete er det galt med dere?
 • Peter Gibbons: Veiledningsrådgiveren vår på videregående skole spurte oss hva du ville gjort hvis du hadde en million dollar og ikke trengte å jobbe. Og alltid det du vil si skulle være karrieren din. Så hvis du ønsket å fikse gamle biler, skulle du være en bilmekaniker. Samir: Så hva sa du?
  Peter Gibbons: Jeg hadde aldri noe svar. Jeg antar at det er derfor jeg jobber i Initech.
 • Peter Gibbons: Han kommer til å be meg om å jobbe på søndag, og jeg skal gjøre det fordi jeg er en fitte. Derfor jobber jeg i utgangspunktet på Initech.
  Michael Bolton: Hei, jeg jobber på Initech og anser meg ikke som en fitte.
  Samir: Ja, jeg er heller ikke en fitte.
 • Samir: Ingen i dette landet kan noen gang uttale navnet mitt riktig. Det er ikke så vanskelig: Na-ee-ana-jaad. Nayanajaad.
  Michael Bolton: Ja, vel, i det minste heter du ikke Michael Bolton.
  Samir: Du vet at det ikke er noe galt med det navnet.
  Michael Bolton: Det var ikke noe galt i det ... før den talentløse assklovnen ble kjent og begynte å vinne Grammys.
  Samir: Hmm ... vel, hvorfor går du ikke bare innom Mike i stedet for Michael?
  Michael Bolton: Ingen måte! Hvorfor skal jeg endre? Det er han som suger.