2018 mester turneringsresultater og poengsum

Patrick Reed vant sitt første store mesterskap på Masters Tournament 2018, og gjorde en tre fot lang, par-sparende putt på den endelige greenen for å hevde en en-takts seier. Reed, som skjøt 71 i den siste runden og endte på 15-under, overlevde et rally av andreplass Rickie Fowler og en rasende belastning av tredjeplass Jordan Spieth.

Raske biter

• Vinner: Patrick Reed, 273
  • datoer: 5.-8. April 2018
  • Golfbane: Augusta National Golf Club i Augusta, Ga.
  • Turneringsnummer: Dette var 82. gang Masters-turneringen ble spilt.

2018 Masters var det 17. store mesterskapet Reed hadde spilt inn til dette punktet, og bare hans andre topp 10 fullførte i en major. I den siste majoren som ble spilt før denne, PGA-mesterskapet i 2017, bundet Reed imidlertid til andreplass.

Hvordan siv tok ledelsen på mestrene i 2018

Reed åpnet turneringen med en runde på 69, som ga ham tre skudd utenfor Spieths ledelse. Men i andre runde scoret Spieth 74 mens Reed rykket ut til en to-takts ledelse med en 66.

Reeds tredje-runde-poengsum på 67 inkluderte to ørner på baksiden ni på Augusta National Golf Club. Etter den forestillingen ledet han turneringen med tre skudd over andreplassen Rory McIlroy.

McIlroy, som allerede var en vinner i de andre tre hovedfagene (US Open, British Open, PGA Championship), prøvde å bli akkurat den sjette golfspilleren noensinne som fullførte Career Grand Slam.

Fowler sto tredje, fem skudd bak Reed, etter en tredje runde 65, mens Spieth skjøt 71 i runde 3 og falt ni slag utenfor tempoet, tilsynelatende ute av det.

2018 mesters siste runde: siv overlever siktelser

Da Reed og McIlroy spilte sine første par hull som den siste sammenkoblingen av den siste runden, så det ut til at Reed kunne visne mens McIlroy gjorde et trekk. McIlroy fikk et slag etter to, men det var stort sett utfor for McIlroy etter det. Han avviklet skyting 74 og ble bundet for femte plass, seks bak Reed.

Reed sto og spilte en solid om ikke-spektakulær finaleomgang. To av hans rivaler spilte imidlertid kjempefine siste runder.

Speith, Masters-mesteren i 2015, lagde fem fugler på forsiden ni og fire til på baksiden ni. Etter en fugl på sitt 16. hull, flyttet Spieth til 14-under og i uavgjort med Reed på første plass.

Nok en fugl av Spieth, og han ville slå Masters single-round scoring record; hvis Spieth utelukket, ville han knytte den til 63. Etter en par på 17, skjønte imidlertid Spieth den siste og la ut 13-under

Fowler hadde i mellomtiden en utmerket runde, selv om den ikke var så spektakulær som Spieths 64. Fowler skjøt 67, og med en fugl på det siste hullet passerte han Spieth og la ut 14 under.

En fugl på det 14. hullet ga Reed tilbake ledelsen på 15-under, og han parred inn derfra for å fullføre på 15-under og vinne Green Jacket.

2018 mester scorer

Dette er sluttresultatene fra Masters Tournament 2018 som ble spilt på par-72 Augusta National Golf Club-banen i Augusta, Ga .: